Τεράστιο σοκ: Νεκρή τραγουδίστρια του «The Voice» από επίθεση ενόπλου

11.06.2016



Άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την τραγουδίστρια Christina Grimmie, η οποία αναδείχθηκε από το τηλεοπτικό σόου «The Voice».

Η 22χρονη πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά την επίθεση εναντίον της κατά τη διάρκεια παράστασης στη Φλόριντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN. O άγνωστος άνδρας, έχοντας, μέχρι στιγμής, άγνωστο κίνητρο, πυροβόλησε την τραγουδίστρια, την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα, το βράδυ της Παρασκευής. Ο αδερφός της προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον δράστη πριν προλάβει να της δώσει την χαριστική βολή.

Κατόπιν, ο δράστης της επίθεσης έστρεψε το όπλο κατά του εαυτού του και αυτοκτόνησε.
“Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε το θάνατο της Christina, η οποία βρίσκεται πλέον κοντά στον Κύριο”, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας και ζήτησε από τους θαυμαστές και τα μέσα να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες.
Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έδωσε μάχη για τη ζωή της αλλά δυστυχώς κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Η Grimmie είχε τερματίσει τρίτη στην έκτη σεζόν του "The Voice", ενώ στο κανάλι της στο YouTube, έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers.Άγνωστος παραμένει ο τρόπος με τον οποίον ο δράστης κατόρθωσε να περάσει τα όπλα στον χώρο όπου γινόταν η συναυλία καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν κατά την είσοδο των θεατών προβλεπόταν ο σχετικός έλεγχος ενώ μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει και το κίνητρο του δράστη. 


Πηγή: http://www.cnn.gr/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3436