Φρίκη: Μητέρα έκαψε ζωντανή την 16χρονη κόρη της! Ο λόγος πραγματικά θα σας εξοργίσει περισσότερο από την πράξη

09.06.2016



Μια γυναίκα έκαψε ζωντανή την έφηβη κόρη της επειδή τόλμησε να παντρευτεί τον άνδρα που επέλεξε μόνη της, ανακοίνωσαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές του Πακιστάν, μιας χώρας που μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από τέτοιου είδους «εγκλήματα τιμής».

Η Περβίν Μπίμπι σκότωσε την 16χρονη κόρη της, την Ζινάτ, γύρω στις 9 το πρωί σήμερα, στη Λαχόρη, ανέφερε ο αξιωματικός Χαϊντάρ Άσραφ. Την περασμένη εβδομάδα, στις 29 Μαΐου, η έφηβη είχε παντρευτεί έναν άνδρα ονόματι Χάσαν, τον οποίο διάλεξε η ίδια για σύζυγό της.

Είναι το τρίτο έγκλημα αυτού του είδους τους τελευταίους μήνες.
Την περασμένη εβδομάδα μια 19χρονη Πακιστανή, η Μαρία Σαντακάτ, βασανίστηκε και κάηκε ζωντανή από ομάδα χωρικών σε μια κοινότητα κοντά στο Ισλαμαμπάντ επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί τον γιο του πρώην αφεντικού της. Τον Απρίλιο, στα βορειοδυτικά της χώρας, μια άλλη νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε και το πτώμα της πυρπολήθηκε από τους συγχωριανούς της που την κατηγορούσαν ότι βοήθησε μια φίλη της να το σκάσει με τον άνδρα που αγαπούσε.

Ο σύζυγος της Ζινάτ Μπίμπι εξήγησε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Geo News ότι είχαν φύγει από την περιοχή αλλά κατόπιν εκείνος συμφώνησε να επιστρέψει η 16χρονη στην οικογένειά της αφού οι συγγενείς της υποσχέθηκαν ότι δεν θα της έκαναν κακό. 
«Μετά τον γάμο ζήσαμε μαζί για τέσσερις ημέρες. Μετά επικοινώνησε μαζί μας η οικογένειά της. Μας υποσχέθηκαν ότι θα οργάνωναν μια γιορτή για τον γάμο μέσα σε μια εβδομάδα και μετά θα μπορούσαμε να μείνουμε μαζί. Η Ζινάτ δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της, μου είπε ότι θα την σκότωναν. Τελικά δέχτηκε, αφού ένας θείος της την διαβεβαίωσε ότι θα ήταν ασφαλής», είπε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της οικογένειας ομολόγησαν το έγκλημα.

Κάθε χρόνο στο Πακιστάν εκατοντάδες γυναίκες δολοφονούνται από συγγενείς τους που υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο υπερασπίζονται την τιμή της οικογένειας. Ο πρωθυπουργός Ναουάζ Σαρίφ έχει δεσμευτεί ότι θα εξαλείψει τα εγκλήματα τιμής όμως μέχρι σήμερα δεν έχει εγκριθεί κανένας καινούριος νόμος για την καταπολέμησή τους.

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3177