Ξανά στην Αστυνομία Λεμεσού ο Ντεγκρά... Τι είπε στους ανακριτές

27.04.2016



Συνεχίζει τη διερεύνηση των καταγγελιών Ντεγκρά το ΤΑΕ Λεμεσού – Η καταγγελία του τερματοφύλακα της ΑΕΛ, το απειλητικό τηλεφώνημα και οι έρευνες

Μετά την καταγγελία στην οποία προέβη ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Ματίας Ντεγκρά σε σχέση με απειλές που δέχτηκε κατά της ζωής του, μέσω ανώνυμου τηλεφωνήματος, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Μετά την αρχική του κατάθεση, ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε εκ νέου στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τερματοφύλακας ανέφερε στους ανακριτές ότι δεν έχει διαφορές με κανένα και πως η μοναδική εκκρεμότητα που είχε –οικονομικής φύσεως- αφορούσε κάποια χρήματα που είχε να λαμβάνει από την ΑΕΛ, κάτι που όμως έχει πλέον διευθετηθεί. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από πλευράς ΑΕΛ.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, η Αστυνομία δεν επέδειξε καμία ολιγωρία όσον αφορά τη διερεύνηση της υπόθεση, αντιθέτως, οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού έπιασαν αμέσως δουλειά για τη διερεύνηση της υπόθεσης. cyprustimes



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


996