Αριστοτέλους - Εφραίμ: Μπήκαμε στο δωμάτιο νεογέννητων και δείτε τον νεογέννητο Αντρέα Εφραίμ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς!    Η γνωστή παρουσιάστρια και ο άσος του ποδοσφαίρου απέκτησαν ένα αγοράκι, το όνομα του οποίου θα είναι Αντρέας.

Η παρουσιάστρια αυτή την στιγμή βρίσκεται στη κλινική και αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Το μαιευτήριο "Μητέρα και Παιδί" ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, εικόνα από το δωμάτιο νεογέννητων, στο οποίο βρίσκεται και ο Junior Efrem, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι πλέον είναι αντρική υπόθεση το δωμάτιο, λόγω το φύλο των νεογνών. 

Χρήστες του διαδικτύου αναζητούν ποιος είναι ο μικρός Αντρέας, αναφέροντας ότι είναι αυτό που δεν φαίνεται ή ότι είναι το μπροστά αριστερά για τον λόγο ότι φοράει σκουφάκι (όπως τα μωράκια μόλις γεννηθούν) και είναι περισσότερα κιλά (3.800 όπως έγινε γνωστό) από το άλλο. 

Εμείς όπως και να έχει να τους ευχηθούμε να ζήσει και όλα τα μωράκια να είναι υγιέστατα και καλότυχα.

Πηγή: alphanews.live






Αριστοτέλους: Μόλις πήρε εξιτήριο απο το μαιευτήριο Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές στον Εφραίμ (εικόνες)

Tρείς μέρες μετά την γέννηση του μικρού Αντρέα Εφραίμ, η Χριστιάνα Αριστοτέλους πήρε εξιτήριο απο την κλινική "Μητερα και παιδί" και εμείς είμασταν εκεί!

Continue Reading


Διπλή ευτυχία: Τι κοινό έχουν ο μικρός Εφραίμ και ο πατέρας της Χριστιάνας Αριστοτέλους;

Ο μικρός Εφραίμ ήρθε στη ζωή σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις 8 το πρωί και σκόρπισε χαμόγελα στην οικογένεια του και ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία της Χριστιάνας Αριστοτέλους και…

Continue Reading










Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έκανε live video τη στιγμή της έκπληξης του baby shower της και οι followers της την αποθέωσαν! Δείτε το

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους όπως είδαμε μέσα από φωτογραφίες, που ανέρτησαν χθες το απόγευμα οι συνεργάτες της, της έκαναν έκπληξη κάνοντάς της baby shower σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας.

Continue Reading