ΕύΚουζήν: Το εστιατόριο στην Λάρνακα που λατρεύουν οι διάσημοι

16.06.2023



Αν ο δρόμος σου σε βγάλει προς την Λάρνακα, μην παραλείψεις να επισκεφτείς το διάσημο πλέον σε όλους μας, Ελληνικό εστιατόριο του Αντώνη Κότση το ΕύΚουζήν !

Το Ευκουζήν , εκτός από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει στο τεράστιο menu , τις λογικότατες για την εποχή τιμές , τις πλούσιες μερίδες του & τα πεντανόστιμα φαγητά του, φημίζεται και για έναν ακόμη λόγο!!

Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι εδώ και χρόνια, είναι το εστιατόριο σταθμός για όλους τους καλλιτέχνες και τους celebrities από την Ελλάδα και το εξωτερικό που καταφτάνουν  για συναυλίες , παραστασεις και event στο αγαπημένο μας νησί.

Γνωστοί djs,διάσημα  top models,διεθνείς ποδοσφαιριστές και πολλά σπουδαία ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος ,Ο Κωστής Μαραβέγιας ,η Ελεωνόρα Ζουγανέλη,η Νατάσα Μποφίλιου ,ο Γιώργος Τσαλίκης ,ο Χρήστος Δάντης και πολλοί ακόμα, κάνουν τη στάση τους στο ΕύΚουζήν για να απολαύσουν την κοσμοπολίτικη κουζίνα που σύστησε στην Κύπρο ο Αντώνης και η ομάδα του.
Κάνε πάντα την κράτηση σου γιατί οποία μέρα και ώρα αν περάσεις έξω απ' το εστιατόριο, η ουρά είναι συνηθισμένο φαινόμενο! Μόνο καιμόνο για αυτό καταλαβαίνεις ότι "παίζει" κάτι πολύ καλό!!
Την επόμενη φορά που θα περάσεις λοιπόν από το γνωστό πλέον σε όλους μας ΕυΚουζήν ,φρόντισε να φορέσεις το καλύτερο σου χαμόγελο..γιατί που ξέρεις; Ίσως στα επόμενα λεπτά , να κάθεται δίπλα σου και να απολαμβάνει το δείπνο της η Ελένη Φουρέιρα 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1736