Cyprus Retail Excellence Awards 2021: Προμηθευτής της χρονιάς η Unilever Tseriotis Cyprus και 4 ακόμα βραβεία για CSR ενέργειες

21.07.2022



H Unilever Tseriotis Cyprus αναδείχθηκε Προμηθευτής της χρονιάς στα Cyprus Retail Excellence Awards 2021, ενώ επίσης βραβεύτηκε με τέσσερα βραβεία για τέσσερις δράσεις Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιήθηκαν το 2021.

Οι δράσεις που βραβεύτηκαν είναι οι:

 

  1. Gold Award στην κατηγορία «Δράσεις ΕΚΕ που υλοποιηθήκαν για να αντιμετωπιστούν οι αρνητικές επιδράσεις της πανδημίας του κορονοϊού» για την δράση «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» με την οποία εφοδιάστηκαν στο σύνολο 110 σχολεία - Δημόσια δημοτικά και όλα τα Ειδικά σχολεία- σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου με πάνω από 50.000 δωρεάν καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και Lifebuoy συμβάλοντας έτσι στην υγιεινή καθαριότητα των σχολικών χώρων.
  2. Στην κατηγορία «Δυναμικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αφορούν την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων και των πρωτοβουλιών πολιτών/τοπικών κοινοτήτων με κοινωνικό περιεχόμενο ή/και την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης »
    1. Gold Award για την δράση «Φροντίζουμε τα Σχολεία, Προστατεύουμε το Περιβάλλον & την Υγεία μας» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αλφαμέγα CYMEPA και στόχο είχε 71 σχολεία να γίνουν πιο αειφόρα, μέσα από καθημερινές αλλαγές και νέες τακτικές που μπορούν να γίνουν εύκολα πράξη για να προστατευτεί το περιβάλλον..
    2. Silver Award για την δράση «Προχωράμε Μαζί όπου Υπάρχει Ανάγκη» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα super market Σκλαβενίτης ενισχύοντας έμπρακτα το εθελοντικό έργο του φιλανθρωπικού σωματείου «Βαγόνι Αγάπης», μέσω της κάλυψης των αναγκών 100 οικογενειών σε προϊόντα άμεσης ανάγκης για ένα χρόνο
    3. Bronze award για την δράση «Μια Mεγάλη Aγκαλιά για Kάθε Aνάγκη» που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τα super market Παπαντωνίου και το ίδρυμα Θεοτόκος, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες του ιδρύματος σε προϊόντα τροφίμων, οικιακής καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας.

 

O Ηλίας Κατσουλάκος, Country Manager της Unilever Tseriotis Cyprus, δήλωσε σχετικά:

 

«Η διάκριση ως Προμηθευτής της χρονιάς καθώς και οι τέσσερις διακρίσεις μας για τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους. Είναι η απόδειξη ότι η ύπαρξη σκοπού στα brands και τις εταιρείες μπορεί να συμβαδίζει με την επιχειρηματική αριστεία, τις καινοτόμες λύσεις και την κορυφαία απόδοση. Τα βραβεία αυτά προέρχονται από την διαρκή ανάγκη της ομάδας της  Unilever Tseriotis Cyprus για συνεχή εξέλιξη των προσφερόμενων λύσεων αλλά και για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Κανένα από τα βραβεία που λάβαμε σήμερα, δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την συμβολή των συνεργατών μας από τον κλάδο των λιανικού εμπορίου τους οποίους και ευχαριστώ καθώς παραμένουν διαχρονικοί αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή».

 

 

Σχετικά με τη Unilever

 

Η Unilever είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, οικιακής φροντίδας , τροφίμων και αναψυκτικών στον κόσμο, με πωλήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες και προϊόντα που χρησιμοποιούνται καθημερινά από 3,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Έχουμε 148.000 εργαζόμενους και οι πωλήσεις μας φτάνουν €52,4 δις το 2021. Περισσότερο από το 50% της δραστηριότητάς μας καλύπτεται από τις αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες αγορές. Έχουμε περισσότερα από 400 brands που συναντάμε σε σπίτια σε ολόκληρο το κόσμο - συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων όπως το Dove, Knorr, Magnum, Skip, Omo, Comfort, Klinex και Comfort.

Το όραμά μας είναι να είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης στις βιώσιμες επιχειρήσεις και να δείξουμε πώς το επιχειρηματικό μας μοντέλο που καθοδηγείται από το όραμα μας για ένα βιώσιμο μέλλον μπορεί να αποδώσει. Έχουμε μακρά παράδοση να είμαστε μια προοδευτική, υπεύθυνη επιχείρηση. Αυτό ξεκινά πολύ από την εποχή που ο ιδρυτής μας William Lever, ο οποίος ξεκίνησε την πρώτη μάρκα στο κόσμο με ένα βαθύτερο σκοπό και όραμα, το Sunlight Soap, πριν από περισσότερα από 100 χρόνια, και βρίσκεται στο επίκεντρο του τρόπου με τον οποίο λειτουργούμε την εταιρεία μας σήμερα. 

Η Πυξίδα της Unilever, είναι η επιχειρηματική στρατηγική μας για την βιωσιμότητα και έχει ως στόχο να μας βοηθήσει να προσφέρουμε κορυφαία αξία προωθώντας την βιώσιμη και υπεύθυνη ανάπτυξη, ενώ:

  1. Βελτιώνουμε την υγεία του πλανήτη,
  2. Ενισχύουμε την εμπιστοσύνη και την ευημερία των ανθρώπων, και
  3. Καταργούμε τους κοινωνικούς αποκλεισμούς συμβάλουμε σε έναν δικαιότερο κόσμο.

 

Αν και υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν, τον τελευταίο χρόνο είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επιτύχει την ηγετική θέση του τομέα στον Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones της S&P, την κατάσταση «Triple A» στα κριτήρια αναφοράς του CDP για το κλίμα, το νερό και τα δάση και την ανάδειξή μας ως η κορυφαία εταιρεία στην έρευνα GlobeScan /SustainAbility Sustainability Leaders, για ενδέκατη συνεχή χρονιά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Unilever και τις μάρκες μας, επισκεφθείτε www.unilever.gr .

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




472