Μάριαν Γεωργίου: Το κομμάτι της "Y viviré" κυκλοφόρησε στα Ισπανικά και διεκδικεί υποψηφιότητα στα Latin Grammy’s Awards!

20.05.2022



H Marian Georgiou μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Ιταλικού single "Vivo per te"(Maqueta Records/Artist First) που έχει ήδη ξεχωρίσει και βρίσκεται στις λίστες με τα πιο δημοφιλή Ιταλικά τραγούδια, έρχεται τώρα με την Ισπανική version του τραγουδιού “Y viviré” (UNIMUSIK).

Η συναρπαστική Ελληνοκύπρια καλλιτέχνιδα, που πριν από λίγα χρόνια έφτασε στην κορυφή των ευρωπαϊκών charts με το «November», την αγγλική εκδοχή του τραγουδιού που έγινε μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία από την Giusy Ferreri, τώρα πειραματίζεται με ένα crossover κομμάτι, που προορίζεται για τη διεθνή αγορά, του οποίου την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος βιολονίστας Alfred Shtuni.

Το "Y viviré" είναι μια ρομαντική crossover μπαλάντα με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Ιταλού δημιουργού Marco Marinangeli, συνθέτη ήδη μεγάλων επιτυχιών με τους Andrea Bocelli, Il Volo, Josh Groban, Il Divo, Placido Domingo, Miley Cyrus και άλλων διεθνών καλλιττεχνών. Η Marian Georgiou έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίους Ιταλούς ερμηνευτές & συνθέτες όπως οι Gigi D’ Alessio, Raffaella Carrà, Roberto Casalino, Pietro Cremonesi και Francesco Boccia. Τους στίχους της ισπανόφωνης εκδοχής του τραγουδιού Y viviré που κυκλοφορεί στη Λατινική Αμερική και την Ισπανία, υπογράφει ο γνωστός Μεξικανός συνθέτης και παραγωγός Manuel Herrera Maldonado, νικητής του βραβείου Grammy το 2002. Το τραγούδι διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις υποψηφιότητα στα καινούργια Latin Grammy's, τα σπουδαιότερα μουσικά βραβεία στον κόσμο!

Το βίντεο κλιπ του Y viviré σκηνοθετήθηκε από τον Δημήτρη Γεωργοσόπουλο και τα γυρίσματα έγιναν στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, στο Ίδρυμα «Σπίτι του Ηθοποιού» και στην Κεντρική σκηνή του θεάτρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού. Η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι της σπουδαίας Ελληνίδας, Μελίνας Μερκούρη.

https://www.georgioumarian.com/ (Marian Georgiou Official Site)
https://www.facebook.com/mariangeorgiouofficialpage
https://www.instagram.com/mariangeorgiou/
https://twitter.com/mariangeorgiou





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1491