Η Unilever Tseriotis Cyprus στο πλευρό των πυρόπληκτων κατοίκων

09.07.2021H Unilever Tseriotis Cyprus προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση στήριξης των κατοίκων που δοκιμάστηκαν σκληρά από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά. 

Η προσφορά της Unilever Τseriotis Cyprus έγινε μέσω της Πολιτικής Άμυνας Κύπρου και περιλάμβανε 7.500 τεμάχια προϊόντων από κατηγορίες όπως, χλωρίνες, κρέμες καθαρισμού, αφρόλουτρα και σαμπουάν. Επίσης, θα γίνει διανομή παγωτών στα συνεργεία και στους κατοίκους της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο κ. Ηλίας Κατσουλάκος, Γενικός Διευθυντής της Unilever Τseriotis Cyprus, «Πρόκειται για μια συμβολική πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που ήρθαν αντιμέτωποι με τις ανυπολόγιστες συνέπειες της πρόσφατης πυρκαγιάς αλλά και προς τους άνδρες και τις γυναίκες που επιχειρούσαν στο πεδίο. Ως Unilever Tseriotis, είναι το ελάχιστο χρέος μας απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους, όπως και σε κάθε κοινωνική ομάδα που πλήττεται. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έφυγαν από τη ζωή και ευχόμαστε ταχεία αποκατάσταση των ζημιών».   Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚάλια Ελευθερίου: Έβαψε τα νύχια της στις αποχρώσεις του outfit της! [εικόνες]

Εβελίνα Σκίτσκο: Υιοθέτησε το πιο girly hair cut που λατρέψαμε! [εικόνες] Διάβασε περισσότερα

Kate Moss: Έγινε το νέο πρόσωπο της εταιρείας εσωρούχων της Kim Kardashian και πόζαρε τοπλες Διάβασε περισσότερα

Κάλια Ελευθερίου: Πόζαρε με καυτό μαγιό και μας έδειξε μόνο την πίσω όψη της! (εικόνα φωτιά) Διάβασε περισσότερα
74