Η Unilever Tseriotis Cyprus στο πλευρό των πυρόπληκτων κατοίκων

09.07.2021H Unilever Tseriotis Cyprus προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση στήριξης των κατοίκων που δοκιμάστηκαν σκληρά από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά. 

Η προσφορά της Unilever Τseriotis Cyprus έγινε μέσω της Πολιτικής Άμυνας Κύπρου και περιλάμβανε 7.500 τεμάχια προϊόντων από κατηγορίες όπως, χλωρίνες, κρέμες καθαρισμού, αφρόλουτρα και σαμπουάν. Επίσης, θα γίνει διανομή παγωτών στα συνεργεία και στους κατοίκους της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο κ. Ηλίας Κατσουλάκος, Γενικός Διευθυντής της Unilever Τseriotis Cyprus, «Πρόκειται για μια συμβολική πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που ήρθαν αντιμέτωποι με τις ανυπολόγιστες συνέπειες της πρόσφατης πυρκαγιάς αλλά και προς τους άνδρες και τις γυναίκες που επιχειρούσαν στο πεδίο. Ως Unilever Tseriotis, είναι το ελάχιστο χρέος μας απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους, όπως και σε κάθε κοινωνική ομάδα που πλήττεται. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των συνανθρώπων μας που έφυγαν από τη ζωή και ευχόμαστε ταχεία αποκατάσταση των ζημιών».   Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜαρία Κορτζιά: Στο γήπεδο με τον γιο της με matchy – matchy caps! [εικόνα]

Το throwback make up που πρέπει να δεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο το weekend Διάβασε περισσότερα

Άνετο παντελόνι: To κομμάτι που θα φορέσεις περισσότερο αυτή την εποχή Διάβασε περισσότερα

Μαριλένη Σταύρου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Μαλβίνα! Διάβασε περισσότερα


225