Tεράστια αγκαλιά Υπεραγορών Αλφαμέγα στους πυρόπληκτους: Πρόσθετη βοήθεια €100.000 μετά τις €500.000 του Ανδρέα Παπαέλληνα

06.07.2021



Στον Αρακαπά βρέθηκε ο CEO των Υπεραγορών Αλφαμέγα μαζί με μέλη της διευθυντικής ομάδας της εταιρείας για την καταγραφή των αναγκών των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά

Τη δέσμευσή τους για απευθείας στήριξη των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά, επιβεβαίωσαν οι Υπεραγορές Αλφαμέγα στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Ιουλίου στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αρακαπά, με τη συμμετοχή κρατικών αξιωματούχων και των τοπικών αρχών των επηρεαζόμενων περιοχών.

Ο CEO των Υπεραγορών Αλφαμέγα, Γιώργος Θεοδότου, καθώς και μέλη της διευθυντικής ομάδας της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κοινοτάρχες της περιοχής, καταγράφοντας τις ανάγκες των πληγέντων και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδότου ανακοίνωσε ότι πέραν του ποσού ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, η εταιρεία θα προσφέρει επιπλέον €100.000 σε δωροεπιταγές για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των μόνιμων κατοίκων των επηρεαζόμενων περιοχών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ δήλωσε την πρόθεση της εταιρείας να στηρίξει και τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων της πυρκαγιάς. «Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα προσφέρουμε ποσό ύψους 500 χιλιάδων ευρώ στους πληγέντες για την άμεση ανακούφισή τους. Αποφασίσαμε όπως μέρος της στήριξης και συγκεκριμένα το ποσό των €60.000 προσφερθεί στις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων της πυρκαγιάς. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, πάνω απ’ όλα προέχουν η ενότητα, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά» σημείωσε.

Όπως ανέδειξε ο κ. Θεοδότου, κατόπιν συνεννόησης με τους κοινοτάρχες της περιοχής, η εταιρεία θα διαθέσει το υπόλοιπο ποσό για την κάλυψη πραγματικών και άμεσων αναγκών των πληγέντων.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


549