Beauty Line: Ένας συναρπαστικός κόσμος ομορφιάς με νέες ψηφιακές δυνατότητες

06.07.2021



Στο δρόμο της ψηφιακής εξέλιξης, τα καταστήματα Beauty Line εφαρμόζουν νέες τεχνολογίες που διευρύνουν την εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης των πελατών τους.

 

Ειδικότερα, σε όλα τα καταστήματα παρέχονται οι ακόλουθες τεχνολογικές δυνατότητες:

  1. ηλεκτρονική απόδειξη. Ο πελάτης μπορεί να λάβει την απόδειξή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS. Με την εισαγωγή της ηλεκτρονικής απόδειξης (e-receipt), μειώνεται η ανάγκη χρήσης χαρτιού από τις παραδοσιακές ταμειακές μηχανές.
  2. φορητά τερματικά POS. Οι πελάτες εξυπηρετούνται άμεσα από το προσωπικό, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος κι αν βρίσκονται. Κάτι σημαντικό ειδικά τις ώρες αιχμής.

Ο συναρπαστικός κόσμος ομορφιάς των Beauty Line, παρέχει νέες δυνατότητες και μέσα από τo My Beauty Line app. Μέσω της εφαρμογής, προσφέρονται στους πελάτες νέες εξελιγμένες υπηρεσίες:

  1. proximity marketing. Καταναλωτές που βρίσκονται κοντά στο κατάστημα, μπορούν να λάβουν ειδικά διαμορφωμένα μηνύματα εντός της εφαρμογής για να επισκεφτούν το κατάστημα και να επωφεληθούν από εξατομικευμένες προσφορές. Έτσι τα Beauty Line έχουν συνδέσει την εφαρμογή τους για κινητά με την εμπειρία στο κατάστημα, ανοίγοντας νέους δρόμους εξυπηρέτησης.
  2. προσωποποιημένες αγορές. Η ψηφιακή αναβάθμιση των Beauty Line ενισχύεται ακόμη περισσότερο, καθώς οι χρήστες της εφαρμογής λαμβάνουν εξατομικευμένες προτάσεις για προϊόντα για μια ξεχωριστή, προσωποποιημένη εμπειρία αγορών σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.

Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των Beauty Line κατεβάζοντας τώρα την εφαρμογή My Beauty Line App:  http://app.beautyline.com.cy/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




484