Knorr: Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου!

29.04.2021



Ήξερες ότι μόλις 12 είδη φυτών και 5 είδη ζώων αποτελούν το 75% των τροφίμων που καταναλώνουμε; Και πως αυτός ο περιορισμός έχει αρνητικό αντίκτυπο τόσο σε εμάς όσο και στον πλανήτη; Ήρθε η στιγμή να το αλλάξουμε αυτό και φτιάξουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον!

H Knorr με το σύνθημα «Κάτι Καλό ξεκινάει από το πιάτο σου» σε καλεί να πειραματιστείς με περισσότερα υλικά στη μαγειρική σου και να γίνεις ο ήρωας στην κουζίνα σου. Χρησιμοποιώντας περισσότερα φυτικά είδη στα πιάτα σου κάνεις καλό τόσο στη διατροφή σου όσο και στη βιωσιμότητα του πλανήτη. Η Knorr θα βρίσκεται δίπλα σου να δίνει γεύση σε κάθε σου δημιουργία. Πώς;

Το portfolio ζωμών της KNORR έχει μεγαλώσει σημαντικά και σε αυτό έχουν συμπεριληφθεί προϊόντα για κάθε διατροφική συνήθεια, για κάθε γεύση και μαγειρική έμπνευση. Στην γκάμα των κλασσικών κύβων προσφάτως προστέθηκαν, ο νέος κύβος μανιταριών -που δίνει βάθος και ένταση στις συνταγές σου χάρη στον μοναδικό συνδυασμό των μανιταριών και μυρωδικών- και ο νέος κύβος για όσπρια, που χαρίζει πλούσια γεύση σε φακές, ρεβίθια, φασόλια, σε όλα τα αγαπημένα σου παραδοσιακά, κυπριακά και ελληνικά πιάτα. Mία νέα καινοτομία της KNORR είναι και η καινούργια σειρά κύβων ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ, που φτιάχνεται με το μοναδικό μίγμα μυρωδικών, μπαχαρικών και λαχανικών βιώσιμης καλλιέργειας. Δεν περιέχουν καθόλου αλάτι και δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει εάν και πόσο αλάτι θα προσθέσει στη μαγειρική του. Στην σειρά θα βρεις ζωμό κότας, λαχανικών και βοδινού. 

Την γκάμα ζωμών KNORR συμπληρώνουν οι βιολογικοί κύβοι λαχανικών, η Extra Γεύση- Ζωμός σε μορφή σκόνης, και οι «Σπιτικοί» ζωμοί ψυγείου, δημιουργώντας έτσι την πιο πλήρη, ολοκληρωμένη σειρά ζωμών που βοηθούν τον καθέναν να απολαύσει τις συνταγές και τα πιάτα που αγαπά, χωρίς καμία έκπτωση στη γεύση!  «Κάτι καλό ξεκινάει από το πιάτο σου»! Ας ανακαλύψουμε, με γεύση KNORR, νέα συναρπαστικά, άγνωστα γευστικά μονοπάτια, υλικά που μέχρι σήμερα είτε αγνοούσαμε είτε δεν ήταν τακτικές μας επιλογές. Δες τις τροφές του μέλλοντος και φτιάξε με αυτές, κάτι καλό, κάτι νέο, εδώ. Ακολούθησε μας σε Facebook και Instagram και πάρε ιδέες για το πως μπορείς να γίνεις ο ήρωας της κουζίνας σου! 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


319