Bed & Bath: Κάντε δώρο στον εαυτό σας έναν καλό ύπνο με -40% σε όλα, μόνο Παρασκευή και Σάββατο!

19.03.2021Κοιμόμαστε το 1/3 της ζωής μας. Η ποιότητα του ύπνου καθορίζει την υπόλοιπη ζωή μας. Μαζί με τον αέρα, την τροφή και το νερό είναι οι παράγοντες που μας κρατούν υγιείς.
Ένας καθημερινός, ξεκούραστος ύπνος κάνει θαύματα για τον οργανισμό: βελτιώνει τη μνήμη, αυξάνει την παραγωγικότητα, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, ρυθμίζει τον μεταβολισμό, κρατάει την καρδιά υγιή και μας κάνει πιο όμορφους με την παραγωγή κολλαγόνου και την ανανέωση των κυττάρων.

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να κάνουμε στον εαυτό μας, από το να κοιμηθούμε καλά. Και μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακολουθώντας απλά βήματα. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν ξαπλώσουν... δημιουργούν τις βάσεις για έναν σωστό ύπνο.

Κάντε προετοιμασία

Δημιουργήστε ένα ήσυχο και σκοτεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς το μπλε φως δίνει λανθασμένο σήμα στον εγκέφαλο ότι είναι μέρα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο εγκέφαλος θα τακτοποιήσει όσα έχουν συμβεί, θα κρατήσει τα δεδομένα που θεωρεί σημαντικά και θα αποβάλει τα ασήμαντα, δημιουργώντας χώρο για νέα γνώση. Μπορείτε, με έναν τρόπο, να επηρεάσετε αυτό το "νοικοκύρεμα", αν επικεντρωθείτε λίγα λεπτά πριν κοιμηθείτε στα θετικά σημεία της ημέρας σας.

Δημιουργήστε μία ρουτίνα

Προσπαθήστε να ξαπλώνετε την ίδια ώρα κάθε μέρα, με αυτόν τον τρόπο ο εγκέφαλος εκπαιδεύεται και μπαίνει εύκολα στη διαδικασία. Φροντίστε η έντονη άσκηση και το τελευταίο γεύμα να είναι 2 ώρες πριν από τον ύπνο, ώστε το σώμα να έχει τον χρόνο να χαλαρώσει.

Επιλέξτε μία επιφάνεια ύπνου που να σας ταιριάζει απόλυτα

Τα μαξιλάρια, τα στρώματα και τα λευκά είδη πρέπει να συμβαδίζουν με τις ανάγκες σας. Ένας ανήσυχος ύπνος μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερη/ λιγότερη άνεση και στήριξη ή ότι η θερμοκρασία του σώματός σας όταν κοιμάστε δεν είναι στα σωστά επίπεδα.

Στα καταστήματα Bed & Bath, μπορείτε να απευθυνθείτε στον εξειδικευμένο Σύμβουλο Ύπνου, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει μέσα από μία σειρά ερωτήσεων. Με τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσει, θα σας προσφέρει εναλλακτικές για να βρείτε την ιδανική επιφάνεια ύπνου.

Στα Bed & Bath γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου με -40% σε όλα, μόνο Παρασκευή, 19/3 και Σάββατο 20/3!

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιο και μπάνιο σας με -40% σε όλα και στις νέες συλλογές, σε στρώματα, κρεβάτια και λευκά είδη σήμερα Παρασκευή και Σάββατο και γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου!
 

Bed&Bath Athalassis – Αμφιπόλεως 2 2025 (φώτα καλησπέρα) 22 319999

Bed&Bath Kolonakiou – Λεωφόρος Κολωνακίου, Λινόπετρα, Zavos Canter 25 430071

Ωράριο Λειτουργίας: 
Παρασκευή: 9:30 - 19:00
Σάββατο: 9:30 - 15:30Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς


9 fashion girls του νησιού σου δείχνουν πώς να ποζάρεις με cocktail!

10 μυστικά που κάνουν το στιλ της Meghan Markle ξεχωριστό Διάβασε περισσότερα

Μicro Bikinis: 4 Κύπριες fashion girls φοράνε τα hot bikini που δένουν στη μέση Διάβασε περισσότερα

Eurovision-Κύπρος! Έλενα Τσαγκρινού: Απίστευτο δύο άλλες χώρες φοράνε πανομοιότυπο φορέμα μαζί της Διάβασε περισσότερα


233