Alasia Shrine Club Cyprus: Η συγκινητική στήριξη στο σωματείο ‘Αγκαλιάζω με Αγάπη’ με πάνω απο €2.500

09.03.2021



Το Alasia Shrine Club Cyprus στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, στήριξε το έργο του φιλανθρωπικού σωματείου ‘Αγκαλιάζω με Αγάπη’ προσφέροντας δωροκουπόνια ψωνίσματος, τα οποία δωρήθηκαν σε άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά, αλλά και το Ίδρυμα για Παιδιά με Λευχαιμία της Τ/Κ κοινότητας. Η βοήθεια μέχρι στιγμής υπερβαίνει τα €2,500.

Το Alasia Shrine Club Cyprus θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις Υπεραγορές Ιωαννίδης στην Λακατάμεια, την Φάρμα Α. Μιντίκκης, την Naklima Fruits and Vegetables Supply, την Υπεραγορά Το Φθηνό Καλάθι, τα Κρεοπωλεία Μελής στην Λεμεσό, τις Υπεραγορές Παπαντωνίου στην Πάφο και τα μέλη του σε ολόκληρη την Κύπρο.

 Οι Shriners είναι από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές οργανώσεις παγκοσμίως. Λειτουργούν 22 νοσοκομεία στις ΗΠΑ, στον Καναδά και το Μεξικό, στα οποία προσφέρεται δωρεάν θεραπεία σε παιδιά με ορθοπεδικά προβλήματα και εγκαύματα.

Η προσφορά των Shriners στην Κύπρο τα τελευταία 39 χρόνια, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Γεώργιου και Θέλμας Παρασκευαϊδη, είναι τεράστια. Πέραν των 15,000 παιδιών έχουν εξεταστεί εντελώς δωρεάν κατά τις ετήσιες επισκέψεις στην Κύπρο των ιατρικών κλιμακίων των Shriners Hospitals for Children και πέραν των 3,600 παιδιών έχουν μεταβεί για θεραπεία ή εγχείρηση στο νοσοκομείο Shriners Hospital for Children του Springfield, U.S.A. Eπίσης εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.shrinerscyprus.org



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


454