H Hyundai Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC 2020!

07.12.2020



H Hyundai ανακηρύχθηκε πανηγυρικά Πρωταθλήτρια Κατασκευαστών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2020, με θρίαμβο στο Rally Monza, αφού κατέλαβε την δεύτερη και τρίτη θέση με τους Ott Tänak και Dani Sordo.

Σ’ έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του πρωταθλήματος 2020, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, με βροχή, κρύο και χιόνια, οι θέσεις στη βαθμολογία άλλαζαν συνεχώς από διαδρομή σε διαδρομή. Ένας δραματικός αγώνας που πρόσφερε ατέλειωτες συγκινήσεις, το συγκλονιστικό τέλος μιας σεζόν η οποία δέχθηκε πολλά κτυπήματα από τις συνθήκες πανδημίας.

Το πρωί της Κυριακής, με βροχή και χιόνια να δημιουργούν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τα πληρώματα, βρήκε δύο από τα πληρώματα της Hyundai να αγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο των νικητών. Τα δύο πληρώματα εναλλάσσονταν συνεχώς στην κατάταξη, με πρώτη προτεραιότητα τον τερματισμό και την εξασφάλιση της πρωτιάς στη βαθμολογία κατασκευαστών.

“Προτεραιότητά μας ήταν ο τερματισμός και οι βαθμοί που χρειαζόμασταν για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση”, δήλωσε ο Ott Tänak, ο οποίος ανέβηκε στο βάθρο για τέταρτη φορά φέτος. “Ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας από την αρχή μέχρι το τέλος, όπου είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε περίπλοκες συνθήκες, αλλά τα καταφέραμε”, ολοκλήρωσε.

“Αυτό ήταν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για όλη την ομάδα της Hyundai Motorsport και είμαι ευτυχής που ήμουν μέρος αυτής της προσπάθειας”, δήλωσε ο Thierry Neuville, που δεν κατάφερε να τερματίσει. “Ευχαριστώ θερμά κάθε μέλος της ομάδας για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο σκοπό μας”, συνέχισε. “Είναι μεγάλη τιμή η κατάκτηση της πρώτης θέσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ένα αποτέλεσμα σημαντικό για την Hyundai. Δώσαμε πολλή ενέργεια αυτή τη χρονιά και εκφράζω θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της ομάδας Hyundai Motorsport”, ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος της Hyundai Motor Europe, Scott Noh.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




327