Η Hyundai στις πέντε μεγαλύτερες σε αξία μάρκες αυτοκινήτου

04.11.2020Η Hyundai συνεχίζει να μεγαλώνει σε μέγεθος και αξία, σύμφωνα με τον κατάλογο Interbrand - Best Global Brands 2020. Η έρευνα παρουσιάζει αύξηση της αξίας της εταιρείας κατά 1%,

στα 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής, σε σύγκριση με το 2019. Η Hyundai ανέβηκε στην πέμπτη θέση μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών και στην 36η γενικά και παγκόσμια, παρά τις ιδιάζουσες συνθήκες που προκλήθηκαν από τον COVID-19.

Για έξη συνεχόμενες χρονιές, η Hyundai περιλαμβανόταν μεταξύ των μεγαλύτερων  40 παγκοσμίως εταιρειών, ενώ για 15 συνεχόμενα χρόνια βρισκόταν ανάμεσα στις 100 μεγαλύτερες.

“Η αύξηση της αξίας της Hyundai οφείλεται στη σημαντική επέκταση στη δραστηριότητα για ανάπτυξη της αυτοκίνησης του μέλλοντος. Οι συνεχόμενες επενδύσεις στον τομέα αυτό ανέβασαν την εκτίμηση του κοινού απέναντι στη μάρκα, συμβάλλοντας στην αύξηση της αξίας της”, ανέφερε ο Mike Rocha, Interbrand Brand Valuation Global Director. “Έχουμε εκτιμήσει θετικά την ενεργό και προλητπική προσέγγιση στις αλλαγές της αγοράς, που ευνόησαν την επέκταση της εταιρείας, μέσα από τα κανάλια διαδικτυακών πωλήσεων. Η άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές που επισυμβαίνουν και η συνεισφορά στην κοινωνία, εκτιμούνται από τους αγοραστές και αντανακλούνται στις πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων”, συνέχισε.
Η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου IONIQ επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Hyundai για ηλεκτροκίνηση, ενώ η επένδυση στην τεχνολογία καυσίμων κυψελών υδρογόνου έχει ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην εξέλιξη του τομέα της αυτοκίνησης του μέλλοντος.
 

  • Η παγκόσμια αξία της μάρκας Hyundai αυξήθηκε κατά 1% σε σύγκριση με την περασμένη χρόνια, στα 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής, γεγονός που την κατατάσσει στις πέντε μεγαλύτερες μάρκες αυτοκινήτου.
  •  Η Hyundai ανεβαίνει στην πέμπτη θέση για πρώτη φορά από το 2005 και είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία με αύξηση της αξίας της σε συνθήκες COVID-19.
  •  Οι επενδύσεις της Hyundai στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στην αυτοκίνηση του μέλλοντος γενικότερα, μαζί με την κοινωνική συνεισφορά της εταιρείας, έχουν ενισχύσει περαιτέρω την αξία της.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες

Το να είσαι uber chic και μέσα στο σπίτι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου. Διάβασε περισσότερα

Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η νέα της εμμονή στα ρούχα! Το στιλ που πρέπει να αντιγράψεις Διάβασε περισσότερα

Αυτές τις κάπες αν χρειαστεί θα τις φορέσουμε ακόμα και στο σαλόνι μας (τόσο τις έχουμε λατρέψει!) Διάβασε περισσότερα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε τη φούστα που δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη Διάβασε περισσότερα


43