Η Hyundai στις πέντε μεγαλύτερες σε αξία μάρκες αυτοκινήτου

04.11.2020



Η Hyundai συνεχίζει να μεγαλώνει σε μέγεθος και αξία, σύμφωνα με τον κατάλογο Interbrand - Best Global Brands 2020. Η έρευνα παρουσιάζει αύξηση της αξίας της εταιρείας κατά 1%,

στα 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής, σε σύγκριση με το 2019. Η Hyundai ανέβηκε στην πέμπτη θέση μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών και στην 36η γενικά και παγκόσμια, παρά τις ιδιάζουσες συνθήκες που προκλήθηκαν από τον COVID-19.

Για έξη συνεχόμενες χρονιές, η Hyundai περιλαμβανόταν μεταξύ των μεγαλύτερων  40 παγκοσμίως εταιρειών, ενώ για 15 συνεχόμενα χρόνια βρισκόταν ανάμεσα στις 100 μεγαλύτερες.

“Η αύξηση της αξίας της Hyundai οφείλεται στη σημαντική επέκταση στη δραστηριότητα για ανάπτυξη της αυτοκίνησης του μέλλοντος. Οι συνεχόμενες επενδύσεις στον τομέα αυτό ανέβασαν την εκτίμηση του κοινού απέναντι στη μάρκα, συμβάλλοντας στην αύξηση της αξίας της”, ανέφερε ο Mike Rocha, Interbrand Brand Valuation Global Director. “Έχουμε εκτιμήσει θετικά την ενεργό και προλητπική προσέγγιση στις αλλαγές της αγοράς, που ευνόησαν την επέκταση της εταιρείας, μέσα από τα κανάλια διαδικτυακών πωλήσεων. Η άμεση ανταπόκριση στις αλλαγές που επισυμβαίνουν και η συνεισφορά στην κοινωνία, εκτιμούνται από τους αγοραστές και αντανακλούνται στις πωλήσεις ηλεκτρικών μοντέλων”, συνέχισε.
Η παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου IONIQ επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Hyundai για ηλεκτροκίνηση, ενώ η επένδυση στην τεχνολογία καυσίμων κυψελών υδρογόνου έχει ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην εξέλιξη του τομέα της αυτοκίνησης του μέλλοντος.
 

  • Η παγκόσμια αξία της μάρκας Hyundai αυξήθηκε κατά 1% σε σύγκριση με την περασμένη χρόνια, στα 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια Αμερικής, γεγονός που την κατατάσσει στις πέντε μεγαλύτερες μάρκες αυτοκινήτου.
  •  Η Hyundai ανεβαίνει στην πέμπτη θέση για πρώτη φορά από το 2005 και είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία με αύξηση της αξίας της σε συνθήκες COVID-19.
  •  Οι επενδύσεις της Hyundai στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και στην αυτοκίνηση του μέλλοντος γενικότερα, μαζί με την κοινωνική συνεισφορά της εταιρείας, έχουν ενισχύσει περαιτέρω την αξία της.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


209