ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020: Ευχαριστούμε που τρέξατε μαζί μας!

29.10.2020



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο virtual αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2020 ο οποίος πραγματοποιήθηκε από τις 15 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου.

Δρομείς από κάθε γωνιά της Κύπρου έτρεξαν για τα παιδιά μας και μετέφεραν το μήνυμα της άσκησης, της ισορροπημένης διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από έναν διαφορετικό αγώνα, ανταποκρινόμενο στα νέα δεδομένα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Οι φίλοι δρομείς του ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020 διένυσαν αποστάσεις από το αγαπημένο τους μονοπάτι της φύσης, το πάρκο της γειτονιάς, τον διάδρομο του σπιτιού ή του γυμναστηρίου και κατέγραψαν τον χρόνο τους σε smart watch ή running application στο κινητό τους, ενώ μοιράστηκαν την επίδοσή τους με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην πλατφόρμα εγγραφών.

Το VIRTUAL RUN AS ONE 2020 περιέλαβε Ημιμαραθώνιο 21χλμ., Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ., Δρόμο 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους. Ο Ατομικός Δρόμος 10χλμ. προστέθηκε φέτος για πρώτη φορά!

Αναφερόμενη στην πιο πάνω διοργάνωση η Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου δήλωσε σχετικά: «Η επιτυχία της φετινής διοργάνωσης μας έχει συγκινήσει ιδιαιτέρως, καθώς οι φίλοι δρομείς του RUN AS ONE στήριξαν μια διαφορετική διοργάνωση και στάθηκαν δίπλα μας, ενισχύοντας για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή & Υγεία».

Μεγάλοι χορηγοί της φετινής διοργάνωσης ήταν οι εταιρείες DELOITTE και PRIMETEL, υποστηρικτής αγώνα η εταιρεία LANDAS COLOUR και χορηγοί οι DIXAN, SOMAT, ACS COURIER, NEXTECH, UNIVERSAL LIFE, HOLLAND AND BARRETT και RCB BANK.

Συμμετείχαμε στο 1Κ Fun Run με την Χαραλαμπίδης Κρίστης, το καλύτερό μας, Το καλύτερο στη διατροφή μας!

Νικητής της φετινής χρονιάς ο κοινός σκοπός, η στήριξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». 


Η ταυτότητα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE

Η διοργάνωση αποτελεί την κορυφαία δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου. Στόχος της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων σχετικά με πλεονεκτήματα της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης. 

Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές στους δρόμους του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


188