Ποτήρια Schott Zwiesel της σειράς PURE από το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

28.10.2020Η ψηφιακή εφαρμογή Stick& Win των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχει κερδίσει τους καταναλωτές, καθώς με πολύ απλό τρόπο μπορούν να συγκεντρώνουν τα κουπόνια που αναλογούν στις αγορές τους και να αποκτούν εντελώς δωρεάν ή σε μειωμένες τιμές επώνυμα προϊόντα για το σπίτι τους. Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής που βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει ποτήρια Schott Zwiesel της σειράς PURE.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους για μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ περιορίζουν την εκτύπωση έντυπου υλικού και διαθέτουν πλέον τα κουπόνια των continuity προγραμμάτων τους μόνο ψηφιακά, μέσω της εφαρμογής Stick& Win. 

Τα ποτήρια κρασιού της σειράς PURE προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία εκλεκτής απόλαυσης. Χάρη στον εντυπωσιακό, σύγχρονο, σχεδιασμό τους, επιτρέπουν στο κρασί να αναπνέει, αναδεικνύοντας ακόμα και τα πιο ντελικάτα αρώματα. Χρησιμοποιώντας τα ποτήρια της σειράς PURE, τόσο οι γνώστες όσοι και οι αρχάριοι στον κόσμο του κρασιού εξασφαλίζουν την παρουσίαση του κρασιού ή του κοκτέιλ τους με στυλ. 

Οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Tritan® συλλογές κρυστάλλινων ποτηριών, συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για μια απολαυστική εμπειρία: λειτουργικό σχεδιασμό, φυσικά υλικά και ανθεκτικότητα στον χρόνο. 

Χαρακτηριστικά της προστασίας Tritan® είναι ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και ανθεκτικό στο σπάσιμο, κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί με οικολογική πιστοποίηση και χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα.

Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής με ποτήρια Schott Zwiesel ισχύει για αγορές αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Τα ψηφιακά κουπόνια θα είναι διαθέσιμα και θα εξαργυρώνονται μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Με κάθε αγορά αξίας €10 σε μια απόδειξη, οι πελάτες των Υπεραγορών μπορούν να πάρουν 1 ψηφιακό κουπόνι και να αποκτήσουν τα προϊόντα Schott Zwiesel, είτε δωρεάν εξαργυρώνοντας συγκεκριμένο αριθμό κουπονιών είτε σε μειωμένη τιμή εξαργυρώνοντας 10 ψηφιακά κουπόνια.

Τα προϊόντα του προγράµµατος, το οποίο ισχύει μόνο για κατόχους Social Family Card, δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται µε άλλα προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.stickandwin.net/ και την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ https://www.alphamega.com.cy/.  Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες

Το να είσαι uber chic και μέσα στο σπίτι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου. Διάβασε περισσότερα

Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η νέα της εμμονή στα ρούχα! Το στιλ που πρέπει να αντιγράψεις Διάβασε περισσότερα

Αυτές τις κάπες αν χρειαστεί θα τις φορέσουμε ακόμα και στο σαλόνι μας (τόσο τις έχουμε λατρέψει!) Διάβασε περισσότερα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε τη φούστα που δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη Διάβασε περισσότερα


53