Aξίζει να την δείτε: Ξεκινά από τον Οκτώβριο η προβολή της ταινίας S.O.S - Survive or Sacrifice

27.10.2020



Η Vision Films Inc.  ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων για παγκόσμια προβολή της ταινίας S.O.S Survive or Sacrifice (S.O.S.), τα γυρίσματα της οποίας έχουν γίνει στην πανέμορφη Κύπρο μας, με την στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με πρωταγωνιστές διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου όπως ο William Baldwin (Silver, Backdraft, Fair Game) σε σενάριο και σκηνοθεσία Roman Doronin (Portrait of God, Lift), η ταινία S.O.S Survive or Sacrifice θα προβληθεί σε όλες τις μεγάλες αίθουσες και VOD πλατφόρμες από τον Οκτώβριο 2020.

Μια βόλτα με αερόστατο στους καταγάλανους ουρανούς της Κύπρου, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό απομένουν χωρίς πιλότο,  με αποτέλεσμα να βρεθούν από τη Μεσόγειο στον Ωκεανό. Εκεί ξεκινά και ο αγώνας επιβίωσης τους, όπου η κάθε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η μόνη ελπίδα σωτήριας που απομένει είναι η μικρότερη αδερφή ενός από τους επιβαίνοντες, η οποία όμως θα πρέπει να τους βρει και να φτάσει έγκαιρα κοντά τους για να τους σώσει.

Στην ταινια S.O.S Survive or Sacrifice εμφανίζονται οι  Jeannine Kaspar (Iron Man), Marianna Rosset (Portrait of God), Zach Rose (Better Call Saul), Crystal Web (Ghosthunters), Diljohn Sidhu (Gold), Christopher Greco, Maria Ioannou, Philippos Constantinos

To S.O.S Survive or Sacrifice είναι πραγματικά μια διεθνής κινηματογραφική παραγωγή, συγκεντρώνοντας μια άρτιά καταρτισμένη ομάδα με άτομα επιλεγμένα από όλο τον κόσμο, όχι μόνο κατάφεραν και ξεπέρασαν  τα γλωσσικά εμπόδια και τις πολιτιστικές διαφορές τους, αλλά ολοκλήρωσαν την παραγωγή κατά την διάρκεια των πολύ δύσκολων περιορισμών εργασίας τους, λόγω της πανδημίας.

 Οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί, οι σεναριογράφοι, οι γραφίστες, οι συνθέτες, οι σχεδιαστές κοστουμιών και οι make-up artists, προέρχονται από τις ΗΠΑ, την Κύπρο, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ρωσία, την Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και όλοι ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια απαιτητική, με διεθνή πρότυπα και χολιγουντιανών προδιαγραφών, ταινία.

Η ασυνήθιστη κινηματογραφική υπόθεση της ταινίας έχει σαν στόχο να αναδείξει την δυναμικότητα, την ανεξαρτησία, την βούληση για επιβίωση και την ικανότητα κάθε γυναίκας από κάθε γωνιά του πλανήτη να ξεπερνά οποιονδήποτε κίνδυνο.

Μέρος των εσόδων από την προβολή της ταινίας στην Κύπρο θα διατεθούν για να βοηθήσουν ένα 2χρονο αγοράκι, το οποίο πάσχει από Μυϊκή ατροφία της Σπονδυλικής Στήλης





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




474