Το DOVE μας καλεί να… #WashToCare. Για σένα, για όλους.

23.10.2020



Το Dove αντιλαμβάνεται πως διανύουμε μια εποχή που το να πλένουμε τα χέρια μας είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από μια απλή πράξη ρουτίνας. Είναι μια χειρονομία που φανερώνει έμπρακτα πως φροντίζεις τόσο εσένα αλλά και όσους αγαπάς. Είναι με λίγα λόγια, μια ένδειξη αγνής αγάπης. Γι’ αυτό, με σύνθημα #WashToCare, το Dove μας καλεί μέσα από μια νέα καμπάνια και μια σειρά από online videos, να πλένουμε τα χέρια μας σωστά, κάνοντας παράλληλα τη διαδικασία του πλυσίματος όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Το να επιλέξεις ένα σαπούνι που απομακρύνει βακτήρια είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αρκετό. Η επιλογή σου πρέπει να διασφαλίζει πως παράλληλα προστατεύεις και την υγεία του δέρματός σου. Αυτό το πετυχαίνεις, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε προϊόντα που, ενώ βοηθούν στην απομάκρυνση των βακτηρίων, ταυτόχρονα αφήνουν το δέρμα απαλό και λείο. Σαπούνια και κρεμοσάπουνα που περιέχουν ικανοποιητική ποσότητα ενυδατικής κρέμας, σε συνδυασμό με παράγοντες που καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιφάνεια του δέρματος.

Μπορείς να επιλέξεις όποιο σαπούνι θες, φτάνει να φροντίζει εσένα και όσους αγαπάς. Μάθε πως μπορείς να περιποιείσαι, όχι απλώς να πλένεις τα χέρια σου, με τον τρόπο του Dove, εδώ: https://www.dove.com/gr/stories/tips-and-how-to/washing-and-bathing-tips/hand-wash-advice.html





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


658