Η Leo Patriotis Ltd αναλαμβάνει αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αρωματικών αυτοκινήτου California Scents®

28.08.2020Η εταιρία Leo Patriotis Ltd, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Κύπρο των προϊόντων αυτοκινήτου Armor All® και STP® του ομίλου Energizer Holdings, ανακοινώνει επίσημα την ανάληψη της αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής των αρωματικών California Scents®, μέλος του ιδίου ομίλου εταιριών.

Η California Scents® είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην αγορά οργανικά αρωματικά χώρου πακεταρισμένα σε ανακυκλώσιμο αλουμινένιο κουτί. Σήμερα, είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής αρωματικών προϊόντων χώρου και αυτοκινήτου με εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.

Με στόχο πάντα την διάθεση στην Κυπριακή αγορά προϊόντων υψηλής ποιότητας, η Leo Patriotis Ltd που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά 62 προμηθευτές και περισσότερα από 2000 προϊόντα, καλωσορίζει τώρα στην οικογένειά της και τα  California Scents®.

Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της Leo Patriotis Ltd, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο την ηγετική της θέση στον τομέα φροντίδας και περιποίησης αυτοκινήτου στην Κυπριακή αγορά.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς


Oι τάσεις του φθινοπώρου που υιοθέτησαν πρώτες οι Ελληνίδες celebrities

Χριστίνα Μπόμπα, Δανάη Μπάρκα, Ζέτα Μακρυπούλια , Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνουν πώς να φορέσεις πέντε κορυφαία trends Διάβασε περισσότερα

Mαγνήτισε τα βλέμματα η Νόνη Κυπριανού: Φόρεσε το θρυλικό φόρεμα Versace που είχε φορέσει και η JLo (φωτος) Διάβασε περισσότερα

Έφη Παπαϊωάννου: Η matchy – matchy εμφάνιση με την κόρη της, Αθηνά! [βίντεο] Διάβασε περισσότερα

Ετοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits Διάβασε περισσότερα


219