Στην Κύπρο τα προϊόντα του οίκου Juliette has a gun! Η μεγάλη συνεργασία με την BeautyBerry & Co

27.07.2020



Η BeautyBerry & Co,  εταιρεία εμπορίου και διανομής καλλυντικών προϊόντων, που ξεκίνησε  τη δραστηριότητα της στην Κυπριακή αγορά, επικεντρώνεται στην αποκλειστική διανομή και ανάπτυξη προϊόντων πολυτελείας, αρωμάτων, ειδών σπιτιού, προσωπικής περιποίησης και φροντίδας μαλλιών.

Η BeautyBerry & Co στοχεύει στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών εξυπηρέτησης, στρατηγικών marketing και αποδοτικότερων πλάνων πώλησης προϊόντων σε εξειδικευμένα κανάλια διανομής. Στους βασικούς τομείς δραστηριοτήτων της, συμπεριλαμβάνονται τα καταστήματα καλλυντικών, επιλεκτικής διανομής και οι ξενοδοχειακές μονάδες.

Η συνεργασία του παγκόσμια αναγνωρισμένου οίκου αρωμάτων Juliette Has a Gun  με την BeautyBerry & Co

 

Ο Γαλλικος οίκος Juliette Has a Gun  , εμπιστεύθηκε στην BeautyBerry & Co την αποκλειστική διανομή, προώθηση και λιανική πώληση στην Κυπριακη αγορά.

Η συλλογή αρωμάτων Juliette Has a gun εμπνευσμένη από την ομώνυμη Σαιξπηρική ηρωίδα, απευθύνεται στη σύγχρονη, σοφιστικέ και ασυμβίβαστη γυναίκα . Ο Romano Ricci, εγγονός της θρυλικής σχεδιάστριας μόδας Nina Ricci, βρίσκεται πίσω από κάθε άρωμα που λανσάρει η εταιρεία, από το 2006 έως και σήμερα.

Η γυναίκα του 21ου αιώνα διαθέτει κάτι από τον ρομαντισμό και την τόλμη της Ιουλιέτας. Είναι δυναμική, ευαίσθητη, σκληρή, δημιουργική, κομψή αλλά και ατίθαση.

Τα αρώματα Juliette has a gun συνδυάζουν την elegant αύρα με το rock n roll attitude σε ότι πιο ανατρεπτικά φίνο έχετε μυρίσει ποτέ. Αφοπλιστική γοητεία σε κάθε μπουκάλι.

Στην Κύπρο, τα προϊόντα του οίκου Juliette has a gun διανέμονται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων Beauty Line και Beauty Line Online.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Αλίνα Νικολάου

Marketing & Training Manager

John Kennedy 16, 4th floor

T: 22007900

E: [email protected]

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




747