Νέα Συνεργασία Leo Patriotis Ltd και Com2go Group!

29.05.2020Η Leo Patriotis Ltd και η Com2go group ανακοινώνουν τη νέα συνεργασία τους στο χώρο της Διαδικτυακής διαφήμισης και της ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Η Com2go, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Διαδικτυακών Υπηρεσιών με ένα εκτεταμένο πελατολόγιο στη Κύπρο και το εξωτερικό, επελέγη από τη Leo Patriotis Ltd ως ο συνεργάτης για την επέκταση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στο διαδικτυακό κόσμο. 

Η Leo Patriotis είναι η κυρίαρχη εμπορική εταιρεία και προμηθευτής στο κλάδο του D.I.Y, και των προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου. Η Patriotis αντιπροσωπεύει διεθνείς κατασκευαστές και έχει αναγνωριστεί για την διατήρηση εξαιρετικής φήμης των εκπροσωπούμενων προϊόντων. Η Patriotis αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές, όπως WD-40, Bison, UHU, STP ArmorAll, Turtle Wax και πολλές άλλες, με περισσότερα από 2000 προϊόντα και πέραν των 2500 σημείων πώλησης.

Η συνεργασία των 2 εταιρειών περιλαμβάνει τη στρατηγική επικοινωνία των προϊόντων της Patriotis καθώς και τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την εγκαθίδρυση μια ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας που αρμόζει στην ηγετική θέση του οργανισμού. Επιπλέον, η συνεργασία επεκτείνεται σε όλους τους υπόλοιπους τομείς του διαδικτύου με απώτερο σκοπό τη προσβασιμότητα των προϊόντων διαδικτυακά.   

Πιστεύουμε ότι έχουμε επιλέξει τον ιδανικότερο συνεργάτη στην διαχείριση όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του οργανισμού μας. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί με την com2go θα πορευτούμε στην υλοποίηση των διαδικτυακών στόχων της εταιρείας μας.“ Γιάννης Πατριώτης, Managing Director, Leo Patriotis Ltd

«Τιμή μας να προσφέρουμε υπηρεσίες στον πιο καταξιωμένο όμιλο στη Κύπρο.  Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε.» Γιώργος Οικονομίδης, CEO, Com2go Group  

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Λαμπροπούλου: Η σπάνια εικόνα με τον σύντροφό της και μάλιστα φορώντας matchy – matchy outfit!

Στον Πρωταρά πέρασαν το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο αγαπημένος της Ραφαέλλος Στυλιανού. Διάβασε περισσότερα

Μαρία Ιωάννου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή με το vintage φόρεμα της μητέρας της και ήταν υπέροχο Διάβασε περισσότερα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα σανδάλια που όλες μας αξίζει να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας Διάβασε περισσότερα

Κρίστη Αγαπίου: H matchy - matchy εμφάνιση με την κόρη της που μας ενθουσίασε! Διάβασε περισσότερα


119