Mε τη Cyta μένεις σπίτι αλλά μένεις σε επικοινωνία!

11.04.2020



Mπορεί να αλλάζουμε για λίγο συνήθειες αλλά η ανάγκη μας για επικοινωνία, ψυχαγωγία και επαφή παραμένει και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αυτό το διάστημα. Για αυτό και η Cyta είναι δίπλα σου, για να έχεις ό,τι χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου με προσφορές, παροχές και αναβαθμίσεις, είτε αυτό που χρειάζεσαι είναι ακόμη πιο γρήγορο Ιnternet στο σπίτι, ακόμη περισσότερες ταινίες και σειρές, είτε ακομη περισσότερο Mobile Internet!

 

Αν αγαπούσες κι από πριν τον καναπέ σου, τώρα σίγουρα θα τον αγαπήσεις κι άλλο γιατί δεν θα χορταίνεις ψυχαγωγία, αφού η Cytavision έχει προσθέσει ποικίλο δωρεάν περιεχόμενο! Μέχρι τις 30 Ιουνίου, εμπλουτίζεται το περιεχόμενο ταινιών και εκπομπών για τους πελάτες του Value Pack, με τα κανάλια Village Cinema ΗD, Movies Best HD και Novalifε, αλλά και την παιδική ταινιοθήκη της Disney! Επίσης, για τους πελάτες Variety Pack και Super Pack, προσφέρεται δωρεάν μια μεγάλη ποικιλία ταινιών στην ταινιοθήκη Nova on Demand, για μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές. Αυτές και άλλες πολλές παροχές είναι λόγοι για να αποκτήσεις και εσύ Cytavision τώρα, εάν δεν την απολαμβάνεις ήδη, με δωρεάν εγκατάσταση μέχρι τις 30 Ιουνίου.

 

Για σένα που δουλεύεις απ’ το σπίτι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το γρήγορο Internet για τα meetings σου. Η Cyta, σε συνέχεια της πρόσφατης αναβάθμισης ταχυτήτων της στις υπηρεσίες Internet, αύξησε και τις ταχύτητες upoloading για να γίνει πιο εύκολη η δουλειά απ’ το σπίτι! Σε περίπτωση που δεν έχεις Internet στο σπίτι, τώρα μπορείς να αποκτήσεις με δωρεάν εγκατάσταση Ιnternet Home & Office μέχρι τις 30 Ιουνίου ή να συνδεθείς με τη νέα υπηρεσία Mobile WiFi. Με το Mobile WiFi απολαμβάνεις πολύ υψηλές ταχύτητες (μέχρι  100Mbps) μέσω του δικτύου της Cytamobile-Vodafone και έχεις 100 GB για να σερφάρεις ξέγνοιαστα, βάζοντας μόνο το router απλά σε μια πρίζα. Σημειώνεται ότι τώρα και μέχρι το τέλος Ιούνιου προσφέρεται δωρεάν διπλάσιος όγκος δεδομένων, δηλαδή 200GB!

 

Αν δεν ήσουν πολύ κοινωνικός στα social media πριν, ευκαιρία να γίνεις αφού από την 1η Απριλίου η Cytamobile-Vodafone προσφέρει διπλάσιο όγκο Μοbile Internet για όλους τους πελάτες προγραμμάτων Συμβολαίου (RED, Classic, MakeYourOwn, Mobile WiFi, VMB, Youth) και προπληρωμένης soeasy (soeasy Plus, Youth & Πακέτων Mobile Internet). Επίσης από την 1η Απριλίου, σερφάρεις με διπλάσιες ταχύτητες με τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM Plus για περίοδο 3 μηνών!

 

Μείνε σπίτι αλλά μην χάσεις επαφή! Να θυμάσαι ότι η Cyta είναι δίπλα σου, για να μπορείς να μένεις πάντοτε σε επικοινωνία. Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες και τα μέτρα στήριξης της Cyta, εδώ.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




509