Δουλειά από το σπίτι σε ρυθμούς γραφείου, με υπηρεσίες και παροχές από τη Cyta!

11.04.2020Aλλάζουμε για λίγο συνήθειες και στη δουλειά, αποχαιρετάμε προσωρινά το γραφείο και τους συναδέλφους και μπαίνουμε στη νέα μας εργασιακή ρουτίνα από το σπίτι. Eυτυχώς, για όσους εργάζονται από το σπίτι, η Cyta φροντίζει η προσαρμογή να είναι ομαλή, με τις υπηρεσίες και παροχές της για την καινούρια, «Work From Home» φάση.

 

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που επηρεάζεται όταν εργάζεσαι απ’ το σπίτι, είναι η φύση των meeting. Τα περισσότερα πλέον γίνονται μέσω εφαρμογών με κάμερα όπως Microsoft Teams, Skype και Zoom, και για την καλύτερη συνεννόηση της ομάδας είναι σίγουρα απαραίτητη μια γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση Ιnternet. Με τις αναβαθμισμένες ταχύτητες στην υπηρεσία Internet Home της Cyta, φυσικά όλα γίνονται πιο εύκολα. Για αυτό αν δεν έχεις ήδη αξιόπιστο και γρήγορο Ιnternet, μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Επωφελήσου της προσφοράς για δωρεάν εγκατάσταση μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Τα meeting βέβαια δεν γίνονται μόνο μέσω εφαρμογών! Για αλλαγή μπορείς να χρησιμοποιείς και βιντεοκλήσεις, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους πελάτες προγραμμάτων συμβολαίου και προπληρωμένης soeasy, αλλά και κλήσεις συνδιάσκεψης από το σταθερό, με 2 συνομιλητές ταυτόχρονα μέσω της ευρυζωνικής τηλεφωνίας. Όπως και να ‘χει, έστω κι από το σπίτι, δεν φαίνεται να γλιτώνεις τα meeting!

 

Σε περίπτωση που δεν είσαι μόνος στο σπίτι αλλά με την οικογένειά σου και όλοι έχουν τη δική τους συσκευή συνδεδεμένη στο Internet, προτείνουμε, για να εξασφαλίσεις υψηλότερες ταχύτητες όταν εργάζεσαι, να συνδέεις όσες περισσότερες συσκευές γίνεται στο ενσύρματο δίκτυο παρά στο WiFi του σπιτιού.

 

Αν πάλι δεν υπάρχει η δυνατότητα για εγκατάσταση σταθερού Internet στο σπίτι, μπορείς να έχεις υψηλές ταχύτητες και με τη νέα υπηρεσία Mobile WiFi για να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς πρόβλημα. Με το Mobile WiFi απολαμβάνεις πολύ υψηλές ταχύτητες (μέχρι 100Mbps) μέσω του δικτύου της Cytamobile-Vodafone και έχεις 100 GB για να σερφάρεις ξέγνοιαστα, απλά βάζοντας μόνο το router σε μια πρίζα. Σημειώνεται ότι τώρα και μέχρι το τέλος Ιούνιου προσφερεται δωρεάν διπλάσιος όγκος δεδομένων, δηλαδή 200GB!

 

Μπορεί να εργάζεσαι απ’ το σπίτι αλλά όλα μπορούν να λειτουργούν όπως πριν με τα σωστά εργαλεία. Να θυμάσαι ότι η Cyta είναι δίπλα σου, για να έχεις ό,τι χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου. Μάθε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες, παροχές και τα μέτρα στήριξης της Cyta, εδώ.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΕτοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits

Το «κλειδί» είναι να δημιουργήσεις ένα κομψό, αλλά όχι επιτηδευμένο σύνολο. Διάβασε περισσότερα

5 ρούχα που θα απογειώσουν την φθινοπωρινή ντουλάπα σου! Διάβασε περισσότερα

Η Φαίη Σκορδά φόρεσε τη νέα μεγάλη τάση στα παπούτσια στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής “Το Πρωινό” Διάβασε περισσότερα

17+1 Έλληνες celebrities ποζάρουν φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό Tι επιλέγουν στυλιστικά; Διάβασε περισσότερα


222