Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: στηρίζουν ευάλωτες ομάδες μέσω του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

29.03.2020Την προσπάθεια του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού μας καλούν να στηρίξουμε όλοι μαζί οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προκειμένου να συνεισφέρουμε στην ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας. Κατά τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων, όπως αυτή που διανύουμε, η κοινωνική ευθύνη δεν είναι μια απλή πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, αλλά πολύ παραπάνω απαραίτητη για την καλύτερη αποτελεσματικότητα του έργου κρατικών μηχανισμών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών και φορέων. 

Με αυτό το σκεπτικό, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πραγματοποιούν εκστρατεία με στόχο  την οικονομική στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος αυτήν την περίοδο δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση ατόμων τρίτης ηλικίας και ευάλωτων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε αγορά οποιασδήποτε πασχαλινής σοκολάτας οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προσφέρουν το 5% των πωλήσεων για τους σκοπούς στήριξης του έργου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Όλες οι πασχαλινές σοκολάτες διατίθενται με έκπτωση 25%.

Στην επιτέλεση του ρόλου του ως επικουρικό σώμα των δημοσίων αρχών σε ανθρωπιστικά θέματα και με αφορμή την έκτακτη τρέχουσα κατάσταση, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός προσαρμόζεται στις εξελίξεις και τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία και βρίσκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με ασφάλεια και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που με κάθε ευκαιρία πραγματοποιούν και στηρίζουν ενέργειες ενίσχυσης κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, στέκονται σταθερά στο πλευρό του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, συνδράμοντας το πολυδιάστατο έργο του. 

Οι δύο πλευρές στέλνουν σε όλον τον κόσμο τις ευχές τους για υγεία και υπομονή γι’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, με την ελπίδα ότι θα την ξεπεράσουμε όσο πιο σύντομα και ανώδυνα γίνεται.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Λαμπροπούλου: Η σπάνια εικόνα με τον σύντροφό της και μάλιστα φορώντας matchy – matchy outfit!

Στον Πρωταρά πέρασαν το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο αγαπημένος της Ραφαέλλος Στυλιανού. Διάβασε περισσότερα

Μαρία Ιωάννου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή με το vintage φόρεμα της μητέρας της και ήταν υπέροχο Διάβασε περισσότερα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα σανδάλια που όλες μας αξίζει να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας Διάβασε περισσότερα

Κρίστη Αγαπίου: H matchy - matchy εμφάνιση με την κόρη της που μας ενθουσίασε! Διάβασε περισσότερα


119