Διπλό όφελος για τους καταναλωτές από το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΚΟ

22.01.2020



Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η ΕΚΟ Κύπρου εξακολουθούν να προσφέρουν προνόμια στους τακτικούς τους πελάτες και ξεκινούν νέο κοινό πρόγραμμα ανταμοιβής μέσω της εφαρμογής «Stick & Win». Στα κορυφαία brands που έχουν συμπεριληφθεί στα κοινά προγράμματα continuity των δύο εταιρειών, προστίθενται τα εμβληματικά σκεύη από βοριοπυριτικό γυαλί της σειράς Prep & Bake της γαλλικής εταιρείας Pyrex.

Το ιστορικό brand έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση των προϊόντων του, διατηρώντας την ίδια υψηλή ποιότητα που το καθιέρωσε στη διεθνή αγορά.

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν διπλό όφελος, αφού για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να εξασφαλίσουν κουπόνια με κάθε απόδειξη €10 και άνω, είτε από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ είτε από τα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

Για τους χρήστες της εφαρμογής «Stick & Win», η διαδικασία είναι ακόμα πιο εύκολη και πιο γρήγορη, αφού σκανάροντας το QR Code τους στα ταμεία των καταστημάτων ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΚΟ, πριν από κάθε αγορά, αποκτούν τα ψηφιακά τους κουπόνια αυτόματα. 

Τα έντυπα κουπόνια ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΚΟ μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακά στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν δεκτά τα έντυπα κουπόνια ΕΚΟ είναι η παρουσίαση της αυθεντικής απόδειξης του πρατηρίου μαζί με τα κουπόνια. 

Συμπληρώνοντας τον ανάλογο αριθμό κουπονιών, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν προϊόντα της σειράς Pyrex Prep & Bake. Οι χρήστες της εφαρμογής «Stick & Win» έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης των προϊόντων με λιγότερα κουπόνια.

Το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της ΕΚΟ Κύπρου ισχύει μόνο για τους κατόχους της Social Family Card και τα κουπόνια θα είναι διαθέσιμα από τις 20 Ιανουαρίου 2020 μέχρι τις 26 Απριλίου 2020, ενώ εξαργύρωση θα γίνεται μέχρι τις 3 Μαΐου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι καταναλωτές λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν όλη τη σειρά Pyrex Prep & Bake αξίας €77. Ένας τυχερός πελάτης θα κληρώνεται κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.stickandwin.net/ και την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ https://www.alphamega.com.cy/.  



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


596