Με δύο μοναδικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους Ιταλούς σεφ γιορτάζουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ την Εβδομάδα Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο

21.11.2019Για ακόμα μια χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ γιορτάζουν την ξεχωριστή ιταλική γαστρονομική παράδοση, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Κύπρο για την Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο. Με αφορμή τον φετινό εορτασμό, οι Υπεραγορές φιλοξενούν καταξιωμένους σεφ από την Ιταλία για δύο μοναδικές παρουσιάσεις στο κατάστημα της Έγκωμης.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, 17:30-19:30, ο σεφ Gaetano Billeci θα μοιραστεί με το κοινό αυθεντικές ιταλικές συνταγές από το μενού του ιδιόκτητου εστιατορίου Branciforte Restaurant, που άνοιξε τις πόρτες του το 2015 στο Παλέρμο της Σικελίας. Αγνά υλικά και παραδοσιακές γεύσεις συνδυασμένες με τη σύγχρονη ιταλική γαστρονομική κουλτούρα αποτελούν τα χαρακτηριστικά της κουζίνας του.

Οι λάτρεις του παγωτού θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από την κορυφαία του είδους σεφ Lorenza Bernini, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, 17:30-19:30. Η Lorenza Bernini παρασκευάζει γνήσιο ιταλικό παγωτό στην παγωταρία «Lolla Gelato», την οποία ίδρυσε το 2016 στην πόλη Bolsena. Αποφεύγοντας τη χρήση βιομηχανικών συστατικών, προσφέρει στους πελάτες της φρέσκο παγωτό από αγνά υλικά της περιοχής, όπως σορμπέ φρέσκων φρούτων.

Οι δύο παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στη νέα υπερσύγχρονη κουζίνα ARREDO3, της εταιρείας CUCINA & CUCINA, με την οποία έχει εξοπλιστεί η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης. Η συμμετοχή των δύο Ιταλών σεφ είναι μια προσφορά της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Κύπρο σε συνεργασία με τον ιταλικό σύνδεσμο Ambasciatori del Gusto. 

Πληροφορίες για την Εβδομάδα Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο διατίθενται στην ιστοσελίδα της Ιταλικής Πρεσβείας:
https://ambnicosia.esteri.it/ambasciata_nicosia/en/ambasciata/news/dall-ambasciata/2019/11/week-italian-cuisine-world-2019.html .

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα


441