Μύρια Οικονόμου: Η 24χρονη Κύπρια σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της

13.11.2019Το όνομά της είναι Οικονόμου Μύρια και κατάγεται από την Πάφο. Είναι 24 ετών και η αγάπη και το πάθος της για την μόδα ήταν εμφανή απο αρκετά μικρή ηλικία, έτσι με τα χρόνια είχε ήδη καταλήξει στο πως φανταζόταν τον εαυτό της μεγαλώνοντας, Σχεδιάστρια μόδας, ώστε η έμπνευση και οι δημιουργικές της τάσεις να μπορούν να γίνουν πράξη.

Τελείωσε την ΑΚΤΟ στον κλάδο του σχεδίου μόδας στην Αθήνα εδώ και δύο χρόνια και απο τότε κάνει τα δικά της σχέδια πραγματικότητα. Εργάστηκε στον γνωστό οίκο ERGON MYKONOS για ένα χρόνο ενώ παράλληλα ετοίμασε μια μικρή δική της χειμερινή συλλογή που παρουσίασε την περασμένη σεζόν στην 25η Athens Exclusive Designer Week με την επωνυμία "Min & Max".

Τα σχέδιά της εντυπωσίασαν και οι κόποι της ανταμοίφθηκαν αφού κέρδισε το δεύτερο βραβείο του “best trendsetter” και αρκετά μαγαζιά ενδιαφέρθηκαν για μελλοντική συνεργασία.  Φέτος, αποφάσiσε για ακόμη μια φορά να λάβει μέρος στο axdw παρουσιάζοντας την καλοκαιρινή συλλογή της στο Ζάππειο μέγαρο και κέρδισε τις εντυπώσεις για μια ακόμα συνεχόμενη σεζον. Ήδη ξεκίνησε η παραγωγή των σχεδίων της που παρουσιάστηκαν στο axdw για το καλοκαίρι αλλά και το σχέδιο νέων δημιουργιών τα οποία θα παρουσιαστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Για την ίδια, το στυλ και η μόδα είναι τρόπος ζωής, έτσι προσπαθεί οι δημιουργίες της να ειναι κατάλληλες για όλες τις ώρες της μέρας έτσι ώστε όσες γυναίκες τις επιλέγουν να μην είναι μόνο στυλάτες αλλά και άνετες, ενώ τα σχέδια της είναι κατάλληλα για τους περισσότερους σωματότυπους, φτιαγμένα με ιδιαίτερα υφάσματα σε ιδιαίτερες γραμμές.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


1276