Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της γιορτάζει η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακατάμιας

04.11.2019



Ένας χρόνος καινοτόμων υπηρεσιών, ένας χρόνος ψηφιακής εμπειρίας αγορών, ένας χρόνος ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακατάμιας! Την Κυριακή 03/11, στο δέκατο τέταρτο κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας της υπερσύχρονης Υπεραγοράς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο εορτασμός θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά, που περιλαμβάνουν παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό Στέλιο Βαλιαντή (11:00-14:00), face painting και μπαλονοκατασκευές από αγαπημένους ήρωες παραμυθιών (15:00-17:00). 

Η γιορτή θα κορυφωθεί με ένα εορταστικό ΑΛΦΑ Μusic Τour από την μπύρα ΑΛΦΑ, από τις 18:00 έως τις 21:00, μια άκρως διασκεδαστική συναυλία παρέα με τους Παπιγιόν! Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης της Υπεραγοράς και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, με αγορά €50 και άνω σε μια απόδειξη από την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακατάμιας, οι καταναλωτές κερδίζουν μια δωροεπιταγή αξίας €5. Επιπλέον, οι  Υπεραγορές προσφέρουν 20% έκπτωση σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές Kenwood, Moulinex, Imetec και Philips, αλλά και μειωμένες τιμές σε προϊόντα φούρνου, φρουταρίας, κρεοπωλείου, ψαραγοράς και άλλα. Όλες οι παραπάνω προσφορές ισχύουν αποκλειστικά για ψώνια από την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λακατάμιας από 31/10 μέχρι 7/11.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


400