Λούτρινα και μπρελόκ Angry Birds περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα continuity των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

04.11.2019Εξακολουθώντας να ανταμείβουν με κάθε ευκαιρία τους τακτικούς πελάτες τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν δυναμικά τα προγράμματα continuity, με διαφορετικά είδη κάθε φορά, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές. Από 04/11, ξεκινά το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών, το οποίο περιλαμβάνει λούτρινα και μπρελόκ Angry Birds!   

Από τις 04/11 έως και τις 29/12, οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο αυτό πρόγραμμα, μέσω του οποίου με αγορές αξίας €10 λαμβάνουν ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας τα ανάλογα κουπόνια και εξαργυρώνοντάς τα στα ταμεία των καταστημάτων των Υπεραγορών, μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν λούτρινα και μπρελόκ Angry Birds, με χαρακτήρες από την ταινία «Angry Birds Movie 2». 

Όσοι χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Stick&Win και συλλέξουν τα κουπόνια τους ψηφιακά, ψωνίζοντας αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης των προϊόντων με λιγότερα κουπόνια. Η πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν μια γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Τα κουπόνια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου και  η εξαργύρωσή τους θα γίνεται μέχρι τις 05 Ιανουαρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα προϊόντα του προγράμματος δεν επιστρέφονται ούτε ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους κατόχους της Social Family Card.

Συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι καταναλωτές λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν όλη τη σειρά Angry Birds αξίας €160. Ένας τυχερός πελάτης θα κληρώνεται κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ: https://www.alphamega.com.cy/. 
 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


155