Η Mercedes-Benz στηρίζει την καινοτομία στη γαστρονομία — Επίσημος χορηγός στα βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι»

01.11.2019Η υψηλή γαστρονομία είναι ταυτόσημη με την υψηλή ποιότητα και μπορεί να μας οδηγήσει, όπως μια Mercedes-Benz, σε ένα ταξίδι αισθήσεων και εμπειριών. Για να στηθεί ένα περίτεχνο πιάτο, που να ξεχωρίζει και για την εμφάνιση και για το περιεχόμενό του, χρειάζεται τα σωστά υλικά, εμπειρία και πνεύμα καινοτομίας. Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει την Mercedes-Benz και γι’ αυτό επιβραβεύει με «άριστα» την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, ως επίσημος χορηγός στο φετινό γκαλά των Χρυσών Σκούφων.

Οι Χρυσοί Σκούφοι έχουν χαρακτηριστεί ως τα ελληνικά βραβεία Michelin και σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα της γαστρονομικής σκηνής της Κύπρου. Τα βραβεία αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν την ποιότητα, την αυθεντικότητα, την ουσία και την ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Ως θεσμός, οι Χρυσοί Σκούφοι ξεκίνησαν το 1994 από το περιοδικό Αθηνόραμα και αγκαλιάστηκαν από την πρώτη στιγμή τόσο από το κοινό, όσο και από τους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης και φιλοξενίας.

Η πρώτη τελετή απονομής Χρυσών Σκούφων στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, στις 11 Νοεμβρίου 2019. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Παναγιώτης Μπουγιούρης και Προκόπης Αγαθοκλέους. Ειδικά για το φαγητό του γκαλά, θα έρθει στην Κύπρο ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Ιταλός σεφ Carlo Cracco.

Στο χώρο του γκαλά, οι προσκεκλημένοι θα μπορούν να δουν από κοντά τη νέα Mercedes-Benz GLE, την ανανεωμένη GLC Coupe και την εντυπωσιακή E-Class Cabrio, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την καινοτομία τους.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


114