Ανακαλύψτε τον μάγειρα που κρύβεται μέσα σας!

23.10.2019Η ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd, σε συνεργασία με τις υπεραγορές Αλφαμέγα, διοργάνωσε μία σειρά masterclasses για μικρούς, αλλά ταλαντούχους σεφ, με την εξαιρετική καθοδήγηση του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου χρησιμοποιώντας προϊόντα Arla και Lurpak!

Στα Masterclasses συμμετείχαν οι τυχεροί του διαγωνισμού που διοργανώθηκε από την IPH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd και τις υπεραγορές Αλφαμέγα. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν οι καταναλωτές για μια ευκαιρία να συμμετέχουν ήταν να αγοράσουν προϊόντα Lurpak ή Arla από τις υπεραγορές Αλφαμέγα, μπαίνοντας έτσι αυτόματα σε κλήρωση ή να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς που γίνονταν στις σελίδες των προϊόντων Arla και Lurpak στο Facebook.

Τα προϊόντα Arla και Lurpak με τον πολύ αγαπητό στο κυπριακό κοινό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου διοργάνωσαν για τα παιδιά, ηλικίας 9-14 ετών, ένα διασκεδαστικό μάθημα μαγειρικής, στο οποίο τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν με προσιτό και ευχάριστο τρόπο χρήσιμες μαγειρικές γνώσεις. Φυσικά, τα παιδιά μαγείρεψαν νόστιμα πιάτα, με τη βοήθεια πάντοτε των προϊόντων Arla και Lurpak!

Τα προϊόντα Arla και Lurpak αποτελούν εδώ και χρόνια τη σίγουρη επιλογή των Κύπριων καταναλωτών και όχι άδικα. Πρόκειται για προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τα φυσικά συστατικά τους χωρίς συντηρητικά, αλλά τις καινοτόμες μεθόδους με τις οποίες παράγονται.

Το επόμενο masterclass Lurpak και Arla θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα! Ακολουθήστε τα προϊόντα Arla (@arlacyprus) και Lurpak (@lurpakcyprus) στο Facebook για όλες τις πληροφορίες.

Τα προϊόντα Arla και Lurpak, εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά αποκλειστικά από την ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΙωάννα Λαμπροπούλου: Η σπάνια εικόνα με τον σύντροφό της και μάλιστα φορώντας matchy – matchy outfit!

Στον Πρωταρά πέρασαν το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο αγαπημένος της Ραφαέλλος Στυλιανού. Διάβασε περισσότερα

Μαρία Ιωάννου: Εμφανίστηκε στην εκπομπή με το vintage φόρεμα της μητέρας της και ήταν υπέροχο Διάβασε περισσότερα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα σανδάλια που όλες μας αξίζει να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας Διάβασε περισσότερα

Κρίστη Αγαπίου: H matchy - matchy εμφάνιση με την κόρη της που μας ενθουσίασε! Διάβασε περισσότερα


443