Το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα EU ECOLABEL φέρουν πλέον τα φυλλάδια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

22.08.2019Το περιβάλλον και η προστασία του αποτελούν συνεχές μέλημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν με συνέπεια, τόσο για το παιδί και την κοινωνία όσο και για το περιβάλλον, από τις 08/08 ξεκίνησαν την εκτύπωση των φυλλαδίων τους σε οικολογικό χαρτί, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Όλα τα φυλλάδια των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ τυπώνονται πλέον σε χαρτί με το ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα EU ECOLABEL, το οποίο απονέμεται σε υπηρεσίες και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει ύστερα από ενδελεχείς ελέγχους, τους οποίους διενεργούν ανεξάρτητοι φορείς με αυστηρά οικολογικά κριτήρια. Τα φυλλάδια των Υπεραγορών φέρουν το σήμα, το οποίο πιστοποιεί ότι το χαρτί τους είναι κατασκευασμένο με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους και φυσικά, ανακυκλώσιμο. 

Ύστερα από τη δυνατή καμπάνια τους για το πλαστικό, με στόχο την αφύπνιση του κόσμου για την αλόγιστη χρήση του και την ανάγκη μείωσής της, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ προχωρούν σε ακόμα μία δραστική πρωτοβουλία, αυτή τη φορά με θέμα το χαρτί. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε όλοι ότι με μικρά βήματα μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες αλλαγές. Φροντίζοντας το περιβάλλον, συμβάλλουμε στην καλύτερη ποιότητα ζωής της κοινωνίας, της χώρας και ολόκληρου του πλανήτη μας.
 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς
Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


275