Κάθε μέρα χαμηλές τιμές στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ!

04.08.2019Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και ανανεώνοντας τακτικά τις επιλογές για τους πελάτες τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ φροντίζουν συνεχώς να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παράλληλα, δίνουν καθημερινά την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να αγοράζει επώνυμα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, συνδυάζοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα με την οικονομία. 

Με το σλόγκαν «κάθε μέρα χαμηλές τιμές», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ καλούν τον κόσμο να επισκεφθεί τα καταστήματά τους και να βρει τα αγαπημένα του επώνυμα προϊόντα κάθε μέρα στις ίδιες χαμηλές τιμές. Πρόκειται για καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία καθορίζονται με βάση τις προτιμήσεις των πελατών. Μερικά από αυτά είναι βρεφικές πάνες, απορρυπαντικά, δημητριακά, γαλακτοκομικά και πολλά άλλα προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια με την ειδική σήμανση. 
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ λειτουργούν εδώ και 20 χρόνια με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία αγορών. Όσοι επισκέπτονται την κορυφαία κυπριακή αλυσίδα για τις καθημερινές τους ανάγκες απολαμβάνουν τις αγορές τους σε ένα καθαρό, βολικό, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, έχοντας στη διάθεσή τους πληθώρα τοπικών και εισαγόμενων προϊόντων, πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα σε συνάρτηση με τις ανταγωνιστικές τιμές.

Εκτός από τις χαμηλές τιμές που βρίσκουν κάθε μέρα, οι επισκέπτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα πολλά προνόμια της Social Family Card. Δωροεπιταγές, αποκλειστικές προσφορές σε διάφορα είδη, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και δώρα είναι κάποια από αυτά τα προνόμια. Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, όλα τα οφέλη της Social Family Card μπορούν να μεταφερθούν στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Stay in Touch». Επιπλέον, μέσω των προγραμμάτων ανταμοιβής (continuity), οι καταναλωτές αποκτούν ξεχωριστά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ή και εντελώς δωρεάν. Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
358