Εκστρατεία ενίσχυσης παιδιών στο φάσμα του αυτισμού πραγματοποιούν ξανά Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας

26.07.2019Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας πραγματοποιούν εκ νέου κοινή εκστρατεία, προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά το ειδικό ταμείο «Funraising Blue» του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising. Το ταμείο δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με πολλή αγάπη για τα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες, που οι ειδικοί τα κατατάσσουν στο φάσμα του αυτισμού. 

Η εκστρατεία διαρκεί από τις 25/07 μέχρι και τις 07/08 και ισχύει για όλα τα υγρά απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, καθώς με την αγορά κάθε προϊόντος θα προσφέρονται €0,50 για τις ανάγκες του ταμείου. Στόχος είναι να ενισχυθούν οι δαπανηρές θεραπείες και τα ειδικά προγράμματα στήριξης των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, αλλά και οι ενημερωτικές δράσεις που διοργανώνονται για το ευρύ κοινό, τους γονείς, τους φροντιστές και τους εκπαιδευτικούς τους. 

Αναφερόμενη στο φάσμα του αυτισμού και στην πληροφόρηση γύρω από αυτό, η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου υπογράμμισε: «Η γνώση των ιδιαιτεροτήτων των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού μας δίνει τη δύναμη να εντοπίζουμε τις ανάγκες τους και να φροντίζουμε ώστε να προσαρμόζονται ομαλά μέσα στο κοινωνικό σύνολο». 

Εκ μέρους της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ, η Senior Brand Manager Νίκη Παπαβασιλείου ανέφερε: «Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε για άλλη μια χρονιά σε μια επιτυχημένη διοργάνωση για την επίτευξη του κοινού σκοπού που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της ζωής των παιδιών».

Η πρόεδρος του συνδέσμου Funraising Καρίνα Σάββα ευχαρίστησε τις δύο εταιρείες για την ευγενική τους συνεισφορά. Τόνισε ότι, χάρη σε τέτοιες ενέργειες, διευκολύνεται η ζωή των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωπα με πολλές προκλήσεις επικοινωνίας και ένταξης στο περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
373