Ξεκίνησαν οι εγγραφές Early Birds για το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2019!

25.07.2019Στις 20 Οκτωβρίου 2019 έρχεται το πιο fun running event της Λευκωσίας και μας προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά να τρέξουμε για να δώσουμε το καλό παράδειγμα στα παιδιά μας. Φέτος οι εγγραφές early birds ξεκινούν πιο νωρίς, δίνοντας στους φίλους του αγώνα τη δυνατότητα να εγγραφούν έγκαιρα με έκπτωση και να εξασφαλίσουν μια θέση στη γραμμή εκκίνησης!

Οι early birds εγγραφές είναι πλέον διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.runasone.eu και θα ισχύουν μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου. Μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον δρόμο της προτίμησής τους, επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία.  

Το κόστος συμμετοχής των early birds είναι €15 για τον Ημιμαραθώνιο, €10 για τον Ατομικό Δρόμο των 5χλμ. και του 1χλμ. και €150 για τον Εταιρικό Δρόμο των 5χλμ. Για συμμετοχές πέραν των 20 ατόμων στον Εταιρικό Δρόμο, το κόστος είναι €5 ανά επιπλέον άτομο. Η συμμετοχή των μικρών φίλων (έως 12 ετών) του RUN AS ONE στο 1K FUN RUN είναι δωρεάν!
 
Οι δρομείς που εγγράφονται στο RUN AS ONE 2019 θα ενημερώνονται με μήνυμα για το πακέτο συμμετοχής τους, το οποίο θα μπορούν να παραλάβουν από το κατάστημα ACS που έχουν επιλέξει από τη σχετική λίστα στη φόρμα εγγραφής. 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας προσκαλούν να τρέξουμε για τα παιδιά μας, να διασκεδάσουμε στο FUN PARK και να ζήσουμε ξανά όλοι μαζί τη μοναδική εμπειρία του RUN AS ONE. Με τη συμμετοχή μας συνδράμουμε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Όλα τα έσοδα του αγώνα διατίθενται προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής με βάση τις ατομικές τους ανάγκες.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
206