Στηρίζουμε τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» , αγοράζοντας προϊόντα ΑΛΦΑΜΕΓΑ

28.06.2019Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους, το οποίο ακολουθούν με συνέπεια και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να ενισχύουν συνδέσμους με φιλανθρωπική δράση. 

Η νέα ενέργεια αφορά την πώληση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και θα διαρκέσει για ολόκληρο τον Ιούλιο. Στο τέλος της εκστρατείας, το 1% των συνολικών εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διατεθεί στον παγκύπριο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». 

Με κάθε ευκαιρία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το έργο του συγκεκριμένου συνδέσμου, τα μέλη και οι φίλοι του οποίου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για την επίτευξη των σκοπών του. Η δραστηριότητα του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» εστιάζει στην εκπλήρωση των ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, την οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η κοινωνία αποτελεί έναν από τους πυλώνες δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, οι Υπεραγορές συνδράμουν το έργο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και οργανισμών της Κύπρου που φροντίζουν συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
173