Παραδόθηκε στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Γεώργιος» επιταγή από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ

07.06.2019Με συνέπεια και ειλικρινή αγάπη, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στην τρίτη ηλικία, προσφέροντας σε ιδρύματα. Την Πέμπτη 06/06 παρέδωσαν χρηματικό ποσό, το οποίο συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της φετινής κοινής τους ενέργειας, στον οίκο ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος Λάρνακας». 

Η ενέργεια αυτή, που ξεκίνησε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιαγιάς και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ», είχε ως στόχο την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ηλικιωμένα άτομα. 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορούσε την αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων της σειράς «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε κιλό παραδοσιακού αιγοπρόβειου χαλλουμιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» ή παραδοσιακής αναρής ξηρής διατέθηκαν €0,50 και για κάθε συσκευασία τρίμματος κυπριακών τυριών, φρέσκιας αναρής ή πρόβειου γιαουρτιού «Η ΓΙΑΓΙΑ» διατέθηκαν €0,10, για τις ανάγκες του οίκου. Η ενέργεια διήρκησε από τις 28/03 έως και την 01/05 και το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στις €6.000. 

Την επιταγή παρέδωσαν η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου και ο Εμπορικός Διευθυντής της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ Μιχάλης Πέτρου. 

Η κ. Θεοδότου τόνισε ότι ο ρόλος της γιαγιάς στην κοινωνία μας είναι υψίστης σημασίας. 
«Η ανταπόδοση ενός μέρους της ανεξάντλητης αγάπης και της ανιδιοτελούς φροντίδας που προσφέρουν οι γιαγιάδες στα παιδιά και τα εγγόνια τους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο σπουδαίο αυτό πρόσωπο της ζωής μας», πρόσθεσε.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας να συμβάλουμε όλοι μαζί ενεργά στην κοινωνική ευημερία που αξίζει να έχουν οι γιαγιάδες του τόπου μας, δίνοντας νόημα στα μηνύματα της εκστρατείας μας «Γιαγιά μου.. σ’ ευχαριστώ», δήλωσε ο κ. Πέτρου.

Την επιταγή παρέλαβε η κ. Ρούλα Χατζηιωάννου, υποδιευθύντρια του οίκου ευγηρίας «Όαση Ηλικιωμένων Άγιος Γεώργιος Λάρνακας», η οποία ευχαρίστησε τις δύο εταιρείες, υπογραμμίζοντας τη συμβολή τέτοιων ενεργειών στη συνεχή αναβάθμιση του ιδρύματος και την καλύτερη ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων που φιλοξενεί.
 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς


Η στυλίστρια των αδελφών Gigi και Bella Hadid αποκάλυψε τα musts της κομψής γκαρνταρόμπας

Η Gigi και η Bella Hadid μάς απασχολούν τόσο με την προσωπική τους ζωή όσο και με το στυλ τους εδώ και μερικά χρόνια. Ας σταθούμε, όμως, στις στυλιστικές τους επιλογές και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα. Τα διάσημα top models έχουν ένα απαράμιλλο στυλ, πρωτοποριακό- θα λέγαμε-, το οποίο αρκετά συχνά αποτελεί έμπνευση για πολλά απλά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Το στυλ τους έχει «χτιστεί» με σύγχρονα κομμάτια και με τις τάσεις που επικρατούν σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τόσο η Gigi όσο και η Bella δε βάζουν την υπογραφή τους με το προσωπικό τους γούστο. Αυτό που αξίζει, όμως, να αναφερθεί είναι ότι οι talk of the town αδερφές επιλέγουν πάντα διαχρονικά outfits «κουμπώνοντας» πάνω σε αυτά κάποια από τα τελευταία fashion trends της κάθε σεζόν. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι που έχουν έμφυτο η Bella και η Gigi, αλλά είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας τους με τη στυλίστρια, Mimi Cuttrell. Διάβασε περισσότερα

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Επέλεξε φόρεμα αξίας €2000 για τη συνέντευξη τύπου της εκπομπής της Διάβασε περισσότερα

Summer essentials: 5 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου Διάβασε περισσότερα

Παντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα Διάβασε περισσότερα


251