Δυναμική παρουσία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τα self check-outs στο 16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου

23.05.2019Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, την Πέμπτη 16/05, το συνέδριο του λιανικού εμπορίου, με κύριο χορηγό τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασαν τα self check-outs, τα οποία στήθηκαν στο χώρο με σκοπό να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία αγορών. 

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να χρησιμοποιήσουν ένα self check-out, σκανάροντας προϊόντα της επιλογής τους από τα ράφια που είχαν στηθεί με προϊόντα που πρόσφεραν οι Υπεραγορές στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Έχοντας σταθερά ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, το 2018, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εισήγαγαν τα self check-outs, δηλαδή τα ταμεία αυτοεξυπηρέτησης. Τα καταστήματα της Λακατάμιας, της Έγκωμης, της Λινόπετρας και του Κάψαλου δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές να σκανάρουν, να πακετάρουν και να πληρώνουν μόνοι τους τα ψώνια τους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα. 

Στόχος της εφαρμογής νέων τεχνολογιών στα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι να περέχονται περισσότερες επιλογές, ώστε οι αγορές να γίνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά. Περνώντας από τα τελευταίας γενιάς self-checkouts, οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής. Το προσωπικό των Υπεραγορών είναι πάντοτε πρόθυμο να τους κατευθύνει και να τους βοηθήσει με τη διαδικασία.

Η δυναμική παρουσία  των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον τομέα του λιανικού εμπορίου αναδεικνύεται συνεχώς μέσα από πρωτοποριακές υπηρεσίες που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την εμπειρία αγορών, διευκολύνοντας τον καταναλωτή.
 

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς


Η στυλίστρια των αδελφών Gigi και Bella Hadid αποκάλυψε τα musts της κομψής γκαρνταρόμπας

Η Gigi και η Bella Hadid μάς απασχολούν τόσο με την προσωπική τους ζωή όσο και με το στυλ τους εδώ και μερικά χρόνια. Ας σταθούμε, όμως, στις στυλιστικές τους επιλογές και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα. Τα διάσημα top models έχουν ένα απαράμιλλο στυλ, πρωτοποριακό- θα λέγαμε-, το οποίο αρκετά συχνά αποτελεί έμπνευση για πολλά απλά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Το στυλ τους έχει «χτιστεί» με σύγχρονα κομμάτια και με τις τάσεις που επικρατούν σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τόσο η Gigi όσο και η Bella δε βάζουν την υπογραφή τους με το προσωπικό τους γούστο. Αυτό που αξίζει, όμως, να αναφερθεί είναι ότι οι talk of the town αδερφές επιλέγουν πάντα διαχρονικά outfits «κουμπώνοντας» πάνω σε αυτά κάποια από τα τελευταία fashion trends της κάθε σεζόν. Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι που έχουν έμφυτο η Bella και η Gigi, αλλά είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας τους με τη στυλίστρια, Mimi Cuttrell. Διάβασε περισσότερα

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Επέλεξε φόρεμα αξίας €2000 για τη συνέντευξη τύπου της εκπομπής της Διάβασε περισσότερα

Summer essentials: 5 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να υπάρχουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου Διάβασε περισσότερα

Παντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα Διάβασε περισσότερα


578